Alles in 1

Steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-1 pakket, daarbij worden dergelijke pakketten steeds vaker aangeboden door aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan een dergelijk pakket van KPN of Vodafone, waarbij televisie, internet en vaste telefonie gecombineerd worden. In sommige gevallen is het mogelijk om ook mobiele telefonie aan dit pakket toe te voegen, waarbij u nog meer korting krijgt op de abonnementsprijs. Daarbij heeft alles-in-1 nog een aantal voordelen, denk bijvoorbeeld aan het feit dat u voortaan voor al uw vragen terechtkunt bij een klantenservice in plaats van afhankelijk te zijn van verschillende partijen.Hoewel een alles-in-1 pakket vaak al een stuk goedkoper is dan het afsluiten van verschillende losse abonnementen, blijft het sterk aan te raden om de alles-in-1 pakketten te vergelijken vooraf. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de abonnementsprijs, maar ook aan de extra’s die u vaak krijgt bij een dergelijk pakket.

Alles-in-1 vergelijken via internet

Op internet vindt u verschillende vergelijkingstools waarmee het vergelijken van alles-in-1 pakketten erg eenvoudig is. In deze overzichten vindt u precies hoeveel u maandelijks voor een bepaald pakket kwijt bent, evenals dat u meer informatie vindt over de extra’s waarvan u profiteert. Bij de ene aanbieder van alles-in-1 krijgt u bijvoorbeeld een gratis jaarabonnement op een muziekdienst, terwijl andere aanbieders u extra zenders aanbieden op uw televisie. Het is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, welk abonnement in dit geval het beste bij u past.

Daarbij kan ook de inhoud van het alles-in-1 pakket verschillen. Het ene pakket is bijvoorbeeld vooral gericht op mensen die veel bellen via de vaste lijn, terwijl andere pakketten geschikter zijn voor consumenten die veel televisie kijken of juist veel gebruik maken van het internet.

Waarom kiezen voor een alles-in-1 pakket?

De voornaamste reden om te kiezen voor een alles-in-1 pakket is dat u maandelijks minder geld kwijt bent voor de verschillende diensten die u afneemt. Combineer bijvoorbeeld uw televisie met het internet in huis, eventueel zonder vaste telefoonlijn. In de meeste gevallen krijgt u met een dergelijke keuze een flinke korting op uw maandelijkse abonnementskosten, waardoor u over het hele jaar heen geld overhoudt voor een etentje buiten de deur, een luxere vakantie, enzovoorts.