3 tips bij het bestellen van leuke servies voor jouw horecazaak

3 tips bij het bestellen van leuke servies voor jouw horecazaak

Horeca gerecht op bord

Zou je binnenkort horecaservies willen bestellen? Dan wil je er natuurlijk servies bestellen die lang meegaat! Zo moet het servies van stevig materiaal zijn en moet het bestendig zijn tegen de magnetron en vaatwasser. In dit artikel lees je waar je op moet letten bij het bestellen van horecaservies, zodat je hier lang van geniet!

1.)   Welk servies sluit aan bij je winkel?

Bedenk eerst goed van tevoren hoe je servies eruit moet komen te zien. Servies heb je in verschillende materialen, zoals van porselein en aardewerk.

Je hebt servies in diverse stijlen, zoals servies met een Delfts Blauwe omranding en met een strakke design. Dit is echt afhankelijk van jouw smaak!

2.)   Bestendig tegen de magnetron

Controleer ook of je servies goed bestendig is tegen de wasmachine en de magnetron. Dit is het geval als er een extra laagje glazuur op het servies is aangebracht. Bepaalde decoraties, zoals metalen, gouden of zilveren deeltjes mag je in ieder geval niet in de magnetron zetten.

Een eenvoudige manier om te controleren of je servies bestendig is tegen de magnetron is door een lege bord of kom in de magnetron te doen met daarnaast een halfvol glas. Net voordat het water gaat koken zet je de magnetron uit. Is je servies nog koel? Dan is het geschikt om het te gebruiken!

Vaak zie je in de productspecificaties al staan dat het horecaservies geschikt is voor de magnetron. Controleer de recensies, want zo weet je zeker dat je geen miskoop doet.

3.)   Wat zijn de laatste trends?

Tot slot geven wij je ter inspiratie enkele mooie servies trends van 2020:

  • Tegenwoordig zie je natuurlijke materialen, zoals hout en aardewerk, steeds meer terug op de eettafel. Door voor natuurlijke materialen te kiezen creĆ«er je een rustige sfeer aan tafel;
  • Ook zie je steeds vaker antieke borden, bestek en ander servies op tafel. Dit antieke servies wordt vaak gecombineerd met leuke felle kleuren. Zo krijg je een frisse look aan tafel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.