3 tips om de prijs van een traplift te verlagen

3 tips om de prijs van een traplift te verlagen

Naarmate je ouder wordt, kan het slim zijn om je woning van een traplift te laten voorzien. Met een traplift kom je veilig, snel en vooral comfortabel omhoog! Zo hoef je jezelf niet langer aan een trap omhoog te trekken, neemt de kans op een val van de trap af, enzovoorts. Er zijn verschillende soorten trapliften verkrijgbaar. Denk aan een traplift met een stoeltje, een traplift met een platform, enzovoorts. In dit artikel geven we tips om zo voordelig mogelijk uit te zijn.

Tip 1: vergelijk verschillende aanbieders

Allereerst is het verstandig om verschillende aanbieders van trapliften met elkaar te vergelijken. Zo zal je al snel de goedkoopste aanbieder vinden! Let hierbij ook op de verschillen in de kosten tussen de diverse modellen trapliften. Zoals eerder beschreven werd, heb je hierbij de keuze uit een traplift met een platform en een traplift met een stoeltje. Aan welk model traplift geef jij de voorkeur?

Tip 2: een tweedehands traplift aanschaffen

Naast de mogelijkheid om een nieuwe traplift te laten plaatsen, kun je ook voor een tweedehands traplift kiezen. Bekijk de tweedehands mogelijkheden bij een aanbieder op internet. Er zijn verschillende bedrijven, die hun tweedehands trapliften op internet aanbieden. Neem contact met ze op, voor een indicatie van de kosten hiervan. Tweedehands trapliften zijn vaak nog van een zeer goede kwaliteit, waardoor je hier een lange tijd mee vooruit kunt.

Tip 3: vergoeding voor een traplift

In sommige gevallen kun je in aanmerking komen voor een vergoeding bij het plaatsen van een traplift in huis. Er zijn verschillende factoren, die bepalen of dit ook voor jou geldt. Neem eens contact op met je verzekeraar of de gemeente, om te achterhalen in welke situaties een vergoeding wordt uitgekeerd. Met een vergoeding wordt een traplift nog goedkoper!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.