4x manieren om je nagellak te verwijderen

4x manieren om je nagellak te verwijderen

Veel vrouwen vinden het mooi om hun nagels te lakken. Het leuke hiervan is dat je jouw nagels precies zo lakken als je wilt. Er zijn mensen die ervoor kiezen om de hele nagel in één kleur te lakken, maar je kunt ook iets creatievers kiezen. Meestal gaan mensen die hun nagels op een bijzondere manier willen laten lakken naar een nagelstudio. Als je vindt dat het tijd is om de nagellak eraf te halen, kan dit veel moeite kosten. Dit zijn vier manieren om je nagellak te verwijderen. 

Remover

Je kunt verschillende soorten nagellak remover kopen. Het is slim om remover van een goed merk te kopen aangezien je hierdoor makkelijker je nagellak kunt verwijderen. Je kunt er daarom voor kiezen om gellac remover aan te schaffen. Dat zorgt er voor dat je met weinig moeite al je nagellak kunt verwijderen. Vaak kost dit meer moeite bij een lage kwaliteit nagellak remover. 

Ontsmettingsalcohol

Wanneer je je nagellak wil verwijderen, kun je het best nagellak remover gebruiken. Als je dit niet in de buurt hebt, zijn er verschillende dingen die je kunt proberen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om ontsmettingsalcohol te gebruiken. Dit werkt niet net zo goed als nagellakremover, maar het kan wel werken.

Krabben

Er zijn mensen die hun nagellak eraf krabben wanneer zij geen remover in de buurt hebben. Dit is niet goed voor je nagels. Daarom kun je dit beter niet doen. Als je er toch voor kiest om je nagellak eraf te krabben, kun je je handen van tevoren het best in warm water laten weken. 

Azijn en citroensap

Je kunt zelf nagellak remover maken door azijn en citroensap bij elkaar te voegen. Dit zal niet net zo goed werken als nagellak remover uit de winkel, maar het is beter dan niets. Je kunt beter doen dan je nagellak eraf krabben. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.