5 tips over hoe je maandelijks kan besparen op licht

5 tips over hoe je maandelijks kan besparen op licht

De wintermaanden zijn begonnen dat betekend dat het langer donker is buiten, de lampjes gaan al vroeg aan in huis en we zitten met zijn allen gezellig warm binnen. Maar nu het dus langer donker is buiten betekend het dat we onze lichtjes in huis langer aan moeten laten, een dure periode dus! Je kan je dus wel voorstellen dat in die maanden je elektriciteit enorm omhoog schiet, maar geen zorgen hierop kan je gemakkelijk besparen. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

  1. Licht waar het nodig is

Laat niet overal in huis het licht aanstaan, doe dit alleen op plekken waar je het licht op dat moment nodig hebt, anders maak je onnodig gebruik van het licht. Door alleen het licht te gebruiken waar je het op dat moment nodig hebt kan dit je per maand al snel tientallen euro’s besparen.

  1. Kaarsjes aan!

Zorg voor een gezellige en warme sfeer in huis met kaarsjes. Zo hoef je geen lampen aan te doen in huis en heb je toch genoeg licht, daarnaast zorgen kaarsjes ook nog eens voor een fijne sfeer in huis.

  1. Bewegingssensor

Door middel van een bewegingssensor gaat er alleen licht aan wanneer er beweging wordt gemeten. Wanneer de sensor dus beweging waarneemt zal het licht aangaan, wordt er tijdelijk geen beweging gemeten dan zal het licht automatisch uitgaan.

  1. Led lampje

Je kan ook besparen op elektriciteit door het gebruik van een led lampje. Een led lampje verbruikt minder energie en gaat langer mee. Zo hoef je dus minder snel een nieuw lampje aan te schaffen en bespaar je maandelijks geld. opzoek naar mooie lampen? Dan weten wij zeker dat koot.com iets voor jou in huis heeft.

  1. timer

Met behulp van een timer gaat het licht in huis automatisch aan op de tijd die jij hebt ingesteld. Wanneer jij dus op een moment pas licht nodig hebt zal op dat moment het licht branden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.