Altijd en overal muziek bij de hand met Spotify premium

Altijd en overal muziek bij de hand met Spotify premium

Spotify is één van de populairste muziekstreamingdiensten ter wereld. Via je computer, telefoon of ander mobiel apparaat heb je toegang tot miljoenen nummers van artiesten overal ter wereld. Heb je net iets gelezen over een nieuw album? Je zoekt het meteen op en het is beschikbaar voor je op Spotify. Wissel je muziek graag af met het luisteren naar podcasts? Ook deze vind je op Spotify. Luisterboeken, podcasts over filosofie, sport of film, je kan het zo gek niet bedenken of het is te vinden op Spotify. Je maakt eenvoudig een account aan en je kan vrijblijvend en kosteloos luisteren. Wil je meer functies en ongestoord luisteren zonder advertenties, ga dan voor Spotify premium. Dit is ook leuk om cadeau te geven.

Wat is Spotify premium?

Met de premium versie van Spotify profiteer je van meer functies, ben je flexibeler en kan je bovendien met meer apparaten verbinding maken. Ook heb je geen last van advertenties. Je maakt muziek offline beschikbaar. Zo luister je op elk moment naar je favoriete album, ook als je geen wifi-verbinding hebt. Het programma werkt heel intuïtief, je hebt de verschillende functies zo onder de knie. Met 10.000 nummer die je offline besluistert, heb je meer dan genoeg uren luisterplezier als je op reis bent. Je beluistert je muziek offline op vijf verschillende apparaten. Maak zelf afspeellijsten of luister naar de afspeellijsten van vrienden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Spotify premium als cadeau

Zoek je nog een leuk cadeau? De meeste mensen luisteren graag naar muziek en daarom is een giftcard met een tegoed voor Spotify premium een uitgelezen cadeau voor de buurjongen, een collega of een vriendin. De cadeaukaarten zijn in verschillende waardes verkrijgbaar. De gebruiker heeft al een Spotify-account en kan vervolgens eenvoudig via de website van Spotify het tegoed verzilveren. Je verzilvert de kaart tot een jaar na aankoop. De ontvanger bepaalt dus zelf wanneer hij zijn cadeau verzilvert. Ben je zelf een muziekfan? Verwen jezelf dan ook eens met een geschenkkaart van Spotify.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.