Apple vs Android toestellen

Apple vs Android toestellen

Bent u op zoek naar een geschikte smartphone? Dan zult u over het algemeen uitkomen bij Apple of Android toestellen. Dit zijn de twee grootste marktleider in de huidige markt en daarom moet u goed weten wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de aanbieders. Er zijn een aantal aspecten waar u op moet letten en wij zullen u hiervan op de hoogte brengen. Wij hopen u voldoende te informeren, zodat u in de toekomst een geschikte keuze kunt maken omtrent een toestel.

Gebruiksgemak van beide

Wanneer u van plan bent om één van deze twee toestellen aan te schaffen moet u rekening houden met het gebruiksgemak van beide. Over het algemeen wordt een Apple toestel als wat gebruiksvriendelijker ervaren en dit komt doordat het hele toestel zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is.

De Android toestellen zijn over het algemeen iets lastiger in gebruik. Dit komt doordat het natuurlijk niet gemakkelijk om alle specificaties in één keer onder de knie te hebben en wanneer u nog nooit met een dergelijke toestel heeft gewerkt zal het daarom even wennen zijn.

Specificaties van de toestellen

Op het gebied van verschillende specificaties zijn er veel verschillen. Doordat Apple zich voornamelijk richt op het gebruiksgemak van de toestellen zult u merken dat er een stuk minder specificaties zijn in vergelijking met een Android toestel. Hier gaat het voornamelijk om goede functionaliteiten en hierin zal er dus ook niks missen.

Toch de keuze voor een iPhone en dus een Apple toestel gemaakt? Het kopen van een iPhone 5S kan in de huidige markt zeker geen kwaad. Over het algemeen zal de prijs van dit toestel een stuk lager liggen, want de iPhone 7 verschijnt bijna en daarom worden de andere toestellen goedkoper. Wij raden u aan om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken zodat u tot de beste optie zult komen.