Bekijk het hotel van de binnenkant voordat je boekt

Bekijk het hotel van de binnenkant voordat je boekt

Als je een hotel gaat boeken dan wil je er natuurlijk wel zeker zijn dat het bij je wensen aansluit. Een hotel boeken is vaak niet goedkoop en je kan de keuze maar één keer maken. Hoe fijn zou het zijn als je de hotelkamer van tevoren even aan de binnenkant kan bekijken? Om er zeker van te zijn dat alle faciliteiten voor jou aanwezig zijn? Dat is nu mogelijk. Wij van Hotelkamercheck vergelijken hotels op de basis van echte ervaringen, en die tonen we aan jou door middel van video’s op YouTube.

Bed, Slaapkamer, Deken, Boeken, Cover, Cozy, Kussen

Eerlijke en positieve reviews

Doordat we de hotelkamer aan de binnenkant laten zien aan je, kan je er vanuit gaan dat het een eerlijke review is. We bezoeken de hotels bovendien onaangekondigd. Het personeel heeft daarom geen tijd om onze hotelkamer extra mooi of netjes te maken. Je krijgt daarom een realistisch beeld van de hotelkamers. Maar uiteraard benadrukken we wel het positieve om van ieder hotel een leuke video te maken. 

Wil je meer weten over een bepaald hotel?

Ook als je een bepaald hotel nog niet hebben bezocht, kan je een verzoek insturen. Wij nemen dan contact op met het hotel met de vraag of we daar een video van mogen maken. Uiteraard nemen we de hotelkamer uitvoerig onder de loep voor je zodat je precies weet of dit hotel aansluit bij je wensen. Heb je zelf goede ervaringen met een bepaald hotel? Dan kan je het ook gerust met ons delen. Check ook even alle hotel beoordelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.