Daar zit echt alles in

Daar zit echt alles in

Je zit aan de lange tafel in de kamer. Je eerste kop koffie begint net te werken, als je bij de tweede kop je post maar eens gaat lezen. Met een nog slaperig hoofd open je de facturen van alle verschillende providers.

Hoofdschuddend denk je bij jezelf: dat moet toch anders kunnen. Daarom is er een alles-in- 1-pakket bedacht, waarmee je meteen volledig aangesloten bent in huis. Op deze manier hoef je bij slechts een provider een abonnement af te sluiten.

In dit abonnement zit dan een internet-, (vaste) telefoon- en een televisieabonnement samengevoegd. Hieronder een overzicht van de voordeligste aanbieders van zo een alles in 1-pakket, waarbij is uitgegaan van 50 Mb internet.

Lightpakket

Het abonnement van Tele2 (Internet 50Mb, Bellen & TV Light) is het voordeligst bij een internetsnelheid van 50 Mb download en 5 Mb/s upload. Ook krijg je interactieve tv, waarbij je 19 tv-zenders en 18 HD-zenders ontvangt; en je kan bellen voor €0,09 per minuut.

Daarnaast krijg je een gratis modem. Dit is voor €35,- per maand. De eerste drie maanden krijg  je 25 euro korting. Dit betekent dat je gemiddeld per maand €29,58 betaalt voor dit pakket, voor 12 maanden.

Powerpakket

Online heeft een soortgelijk pakket: Online Alles in 1 Power. Dit pakket betaal je iets meer voor, maar krijg je ook iets meer voor terug. Zo zitten er in dit pakket 72 tv-zenders en 24 HD-zenders én krijg je gratis HBO – een kanaal om films en series te kunnen kijken.

Voor dit pakket betaal je €39,- per maand. In de eerste drie maanden betaal je slechts €29,-. In totaal komt dit op een gemiddelde van €37,75 per maand, voor een periode van 24 maanden.

Smartpakket

Het abonnement van XS4ALL (Alles in 1 Smart) is weer slechts voor 12 maanden. Voor dit abonnement betaal je gemiddeld €63,67 per maand, omdat je in de eerste drie maanden slechts €45,- betaalt in plaats van €66,-.

Dit is ook weer meer dan de vorige, maar je krijgt in dit abonnement weer extra voordelen. Zo krijg je, in plaats van 37 of 96 zenders voor de tv, 90 tv-zenders en 28 HD-zenders. Een totaal van 118 zenders dus. Daarnaast ontvang je bij dit abonnement een gratis Spotify Premium account ook gratis mobiel internet.