De aanschaf van horeca apparatuur

De aanschaf van horeca apparatuur

Bij het opstarten van een horeca onderneming of de overname van een bestaande moet er natuurlijk na worden gedacht over de diverse apparaten die gekocht moeten worden. Vaak gaan er duizenden euro’s mee gemoeid en is het verstandig om de verschillende apparaten met elkaar te vergelijken. Wij hopen je voldoende informatie te verstrekken, zodat de aanschaf wat eenvoudiger zal zijn. Allereerst wensen we je heel veel succes met het vinden van geschikte apparaten en het opzetten van onderneming.

Wat is er nodig?

Voordat je verschillende producten met elkaar gaat vergelijken is het goed om een lijstje te maken van de benodigdheden. Een wat kleinere onderneming heeft natuurlijk geen grote spoelkeuken nodig, want zij kunnen het redden met wat kleinere apparaten. Houd bij dit lijstje ook rekening met de toekomst en probeer een korting te bedingen bij de afname van meerdere apparaten.

Heb je behoefte aan koelwerkbanken van Kovu of andere aanbieders? Dan is het zaak om niet alleen aandacht te besteden aan de producten, maar ook het geheel er omheen. Een keuken produceert de nodige warmte en dit moet worden afgevoerd om de werking van de koelwerkbank te optimaliseren. Zorg voor een goed afvoersysteem en het mag niet tochten. Het tochten zorgt voor hoge luchtvochtigheid en dit kan de apparaten in de keuken aantasten. Let hier dus op!

Keuze voor bepaalde apparaten

Heb je een lijstje met benodigde apparaten gemaakt? Dan is het nu tijd om het aanbod te vergelijken. Wij raden je aan om eens naar een beurs als de Horecava te gaan en hier inspiratie op te doen. Veel aanbieders van apparatuur zijn er te vinden en hier kan je ook de producten uittesten. Bij een investering van dergelijke grote is dat natuurlijk geen overbodige luxe.

Wanneer je diverse apparaten bij één aanbieder koopt kan je naast een korting ook nog andere dingen ‘eisen’. Zo zal het inbouwen van horeca apparatuur niet voor iedereen weggelegd zijn en zorg daarom dat de verkopende partij dit voor je doet. Zo weet je zeker dat je er jarenlang van kunt genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.