De beste sanitairartikelen op een rij

De beste sanitairartikelen op een rij

Ben je op zoek naar goede sanitairartikelen? Dat kan soms een lastige keuze zijn. Er zijn tal van aanbieders op de markt. Voor een breed assortiment aan verschillende sanitairartikelen kun je het best gaan voor een online aanbieder die alle producten op voorraad heeft. Denk maar eens aan een grote webshop met kwaliteitsproducten. Zij bieden meestal speciale producten aan die in de reguliere winkels niet te vinden zijn. Een behoorlijk en uitzonderlijk assortiment waar de normale consument waarschijnlijk niet van op de hoogte is. In dit blog nemen we je mee in de wereld van sanitairartikelen. 

Papier materiaal

Op het toilet wordt veel papier gebruikt. Uiteraard zijn wc-rollen daarvan de meest gebruikte. Die worden immers in elk huishouden gebruikt. Maar als je gaat kijken naar sanitairartikelen in commerciële ruimtes, dan wordt het aanbod ineens heel groot! Je wilt dan niet gebruik maken van handdoeken die iedereen aanraakt, dat is onhygiënisch. Daarom wordt er veelal gebruikt gemaakt van vouwhanddoekjes. Deze kunnen gemakkelijk één voor één uit het apparaat worden gehaald.

Geurstrips

Voor commerciële toiletten zijn geurstrips onmisbaar. Deze geven de ruimte een aangename geur. De meeste geurstrips zijn niet zichtbaar voor het oog. Ze vallen in dat opzicht niet op in het toilet zelf. Wat een groot voordeel is. Wel het gemak van een aangename geur, niet de lasten van een groot apparaat. De geurstrips zijn in verschillende geuren te vinden. 

Toiletbrilreinigers

Als toiletbrilreiniger zijn er verschillende artikelen op de markt. De meest voorkomende toiletreiniger is toilet cleaner. Oftewel, het vochtige spul wat je op de toiletbril kan spuiten. Deze komt veel voor in commerciële toiletten en is meestal altijd op. Valt dat jullie ook op? Dat komt omdat de voorraad hiervan niet heel groot is. Een andere mogelijkheid om de toiletbril te reinigen of om het reinigen te voorkomen, zijn de persoonlijke afdekhoezen voor de bril. Je plaatst als het ware een laagje over het de wc-bril heen, zodat je zeker weet dat het schoon is. 

Nu ben je op de hoogte van de verschillende soorten sanitairartikelen. En daar zitten best handige producten bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.