Dierentuin kortingen laten we te vaak liggen

Dierentuin kortingen laten we te vaak liggen

Veel mensen weten niet dat je zeer regelmatig een leuke korting kunt pakken op dierentuin tickets. Hierdoor geven we vaak meer geld uit dan nodig is. Dit is dan ook de reden dat de website Kortingkaartjes Dierentuin in het leven geroepen is! Op deze website kun je alle actuele dierentuin kortingen zien en zo direct je korting pakken!

Even een voorbeeldje

Laten we even een voorbeeld geven. Als we eens gaan kijken naar het Dolfinarium. We zien eigenlijk het hele jaar door dat er een korting is te krijgen op je entreekaart voor een dagje Dolfinarium. En deze kortingen zijn vaak fiks! Op het moment van schrijven is er een korting te krijgen voor de winteropening van het Dolfinarium van maar liefst 41% per persoon. Stel je voor dat je met twee volwassenen en twee kinderen onder de twaalf een dagje hierheen zou gaan. Dan zou je zonder kortingen € 94,- kwijt zijn voor een dagje winter Dolfinarium. Nu met deze korting ben je nog maar € 55,80 kwijt voor het hele gezin. Dat is dus een korting van maar liefst € 38,20 in totaal!!! Zoals je ziet is het dus zeker de moeite waard om even te kijken of er een goede korting online staat.

Dierentuin kortingen

Bovenstaande is slecht een voorbeeld van een dierentuin. In Nederland hebben we natuurlijk veel meer dierentuinen die korting geven. Zo hebben we kortingen voor o.a. Beekse Bergen, Wildlands, Dierenrijk, DierenPark Amersfoort en nog veel meer. Neem gauw een kijkje op deze website voor de beste dierentuin kortingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.