Een nieuwe Iphone of juist refurbished?

Een nieuwe Iphone of juist refurbished?

Een mobiele telefoon is niet goedkoop. Het heeft een heleboel mogelijkheden en mensen kunnen haast niet meer zonder. Daarom zijn er zoveel aanbieders die mobiele telefoons aanbieden of die dure abonnementen combineren met een telefoon toestel die je maandelijks af kunt betalen. Waarom zou je kiezen voor een nieuwe telefoon die veel duurder is dan een refurbished telefoon? Mensen zijn niet altijd bekend met de voordelen van een refurbished telefoon.

Wat brengt een refurbished telefoon voor voordelen met zich mee?

Mensen kiezen vaak voor een nieuw toestel omdat de abonnementen hen wel aanspreken en omdat ze denken dat alleen op nieuwe toestellen een garantie zit. Refurbished telefoons bieden bijna dezelfde mogelijkheden als nieuwe telefoons. Het toestel is alleen al eerder gebruikt geweest, maar heeft nog allemaal voordelen zoals een nieuw toestel dat ook gewoon heeft. Zo heeft het toestel een garantie. Dat is iets waar veel mensen zich niet bewust van zijn. Daarnaast zitten er geen dure abonnementen aan het toestel vast en ben je onderaan de streep veel goedkoper uit. De toestellen zijn voor uitgifte grondig getest en nagekeken en onderdelen die aan vervanging toe waren zijn worden vaak ook vervangen. Zo is het dus een gebruikt toestel die werkzaam is alsof het een nieuw toestel is.

Goedkoper en minder financiële verplichtingen

Als je een nieuw toestel neemt, dan heb je de mogelijkheid om deze in één keer af te betalen. Dit is is helaas niet voor iedereen te doen omdat mobiele toestellen nogal hoog in de kosten kunnen lopen. Daarnaast is het maandelijks aflossen van de kosten ook niet voor iedereen geschikt omdat dit vaak betekent dat je een BKR notering krijgt. Je koop namelijk het toestel niet in één keer af maar je gaat een krediet aan. Met een refurbished Iphone van rephone zal je dit niet hebben. Je koop dan het toestel tegen een goedkope prijs en je hebt minder financiële nadelen.

Door te kiezen voor een refurbished Iphone geniet je van veel meer voordelen. Van deze telefoon kan je nog jaren genieten en je krijgt er nog garantie op ook nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.