Een vuile vloer schoonmaken

Een vuile vloer schoonmaken

Een schone vloer in natuurlijk bepalend voor de uitstraling van je huis. Je huis kan nog zo mooi ingericht zijn maar een vuile vloer kan het helemaal verpesten. Veel mensen vinden dit nog vrij lastig, hoe maak ik de vloer nou goed schoon? Tegenwoordig heb je zoveel verschillende middelen die beloven alles geweldig schoon te maken maar achteraf helemaal niks doen. In dit blog zal ik je dan ook proberen te helpen, door middel van een aantal tips.

Tip 1: overleg met de leverancier

Mijn eerste tip voor jullie is om te overleggen met de leverancier waar je de vloer hebt gekocht. Als iemand weet hoe je de vloer schoon moet maken zijn dat wel de mensen waar de vloer vandaan komt. Een simpel belletje of mailtje en ze kunnen je precies aangeven welke middelen ze zelf gebruiken, zodat jij deze ook kan aanschaffen. Op deze manier kan je de vloer weer mooi schoon krijgen. Mocht de leverancier nou geen gehoor geven kan je altijd een schoonmaakbedrijf voor particulieren inhuren. Dit bedrijf kan jou heel gericht helpen door de lange ervaring en/ of de kennis.

Tip 2: kijk hoe de vloer wordt gebruikt

Elke vloer is weer anders en binnen elk huishouden wordt er anders met een vloer omgegaan. Er zijn een aantal vragen die je jezelf moet stellen voordat je het gaat schoonmaken of behandelen. Zo moet je jezelf afvragen:

          Wordt de vloer veel gebruikt?

          Is er een mat om je eerst af te vegen voordat je de vloer betreed?

          Lopen er ook huisdieren overheen?

Deze vragen zijn ontzettend belangrijk omdat dit bepaald hoe snel een vloer weer vies wordt en er goede oplossingen voor zijn. Een mat is namelijk simpel te plaatsen en je kan de vloer goed beschermen als het veel wordt gebruikt. Huisdieren lopen ook allemaal buiten en nemen al het vuil mee naar binnen. Ook hier is het dus belangrijk om dit goed te beschermen.

Tip 3: huur een schoonmaakbedrijf in

Heb je moeite met de vloer en lukt het ook na deze tips niet? Gelukkig heb je nog meer opties.  Zo kan je een schoonmaakbedrijven Ede inhuren om bij jou langs te komen en de vloer te reinigen. Dit scheelt jou natuurlijk veel tijd en dan weet je zeker dat het goed zit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.