Energiebesparende verlichting vergelijken

Energiebesparende verlichting vergelijken

Tegenwoordig is het klimaat een van de belangrijkste onderwerpen die op dit moment de kranten en het nieuws vullen. Bedrijven moeten zorgen dat ze zo min mogelijk Co2 uitstoten en consumenten dienen over te gaan van gas naar elektriciteit met het aanschaffen van een warmtepomp. Het is dus belangrijk om zo weinig mogelijk energie te verbruiken.

Om jouw elektriciteitsrekening niet verder op te laten lopen is het goed om eens te kijken waar we qua verlichting op kunnen besparen en hoe we bepaalde kosten kunnen vergelijken zodat deze niet verder oplopen. We hebben tenslotte niet allemaal zonnepanelen op ons dak en de elektriciteit is nog steeds vrij prijzig.

Verlichting kan goedkoper

Wat we thuis het meeste gebruiken is natuurlijk verlichting. Deze staat altijd aan en zorgt voor een fijne sfeer maar ook voor hoge kosten wanneer we hier niets aan doen. Maar hoe zorgen we nu voor energiebesparende verlichting en wat kunnen we doen om deze zo goedkoop mogelijk te  vervangen. Er zijn tal van vergelijkingsites die een dubbele agenda hebben en provisie krijgen voor elk doorverwezen klant. Wij van vergelijkverstandig.nl zijn neutraal en proberen je diverse aanbieders voor te leggen. Er zijn bedrijven die dit daadwerkelijk waarmaken waaronder een bedrijf in industriële verlichting die tot wel 80% energie bespaart op je verlichting. Dit zijn vaak LED lampen of led strips die aan gaan wanneer je langs loopt of wanneer er beweging is waargenomen. Deze dynamische vorm van verlichting zorgt er voor dat je dus nooit meer het licht aan kan laten staan zonder dat je niet thuis bent. Ideaal dus. Bekijk hier de mogelijkheden!

Welke kies je?

Aangezien de meeste prijzen gelijk zijn gaat het erom dat de service belangrijker is. Er kan gekozen worden voor bedrijven die garantie geven en een installatieservice hebben. Ze bezorgen de lampen bij jou thuis en installeren deze op de juiste manier zodat de sensoren goed staan afgesteld. Het komt namelijk voor dat wanneer deze niet goed staan afgesteld de verlichting door een vlieg al aangaat en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.