Factoren waar je op moet letten bij de prijs van een stukadoor

Factoren waar je op moet letten bij de prijs van een stukadoor

Nadat je een nieuwe woning hebt gekocht, kan het slim zijn om een stukadoor in te schakelen. Mogelijk zitten er gaten in muren, wil je het behang verwijderen en vervangen door stucwerk, enzovoorts. Ook bij een renovatie van je huidige woning kan de hulp van een ervaren stukadoor wenselijk zijn. Met name in de grote steden zijn een groot aantal stukadoors actief. Dit maakt het niet altijd even gemakkelijk om een geschikte vakman te vinden voor de uit te voeren klussen. In dit artikel geven we tips om verschillende stukadoors met elkaar te vergelijken.

Stukadoors vergelijken op basis van hun prijs

Door bij verschillende bedrijven een offerte aan te vragen, krijg je een goed beeld van de gemiddelde stukadoor prijzen voor het uitvoeren van klussen in huis. Vaak wordt afgeraden om voor de duurste stukadoor te kiezen, omdat je hierbij zeer waarschijnlijk te veel betaalt voor een klus. Andersom is het ook niet verstandig om voor de goedkoopste oplossing te kiezen. Je weet immers niet zeker, of een goedkope stukadoor een hoge kwaliteit kan leveren. Verstandig is het om voor een stukadoor met een gemiddelde prijs te kiezen. Op de website van een stukadoor vind je vaak meer over de ervaring die hij of zij heeft.

Referenties van stukadoors opvragen

Naast de mogelijkheid om op de website van een stukadoorbedrijf te zoeken naar foto’s van projecten, kun je ook op diverse andere websites referenties opvragen. Er zijn talloze websites, waarop consumenten een recensie achter kunnen laten over de stukadoor die zij hebben ingeschakeld. Het geeft je een goed beeld van de kwaliteit van het werk wat een stukadoor uitvoert. Houd er rekening mee dat een stukadoor zelf ook recensies toe kan hebben gevoegd. Het is daarom slim om de recensies alleen in je vergelijking mee te nemen, als een stukadoor er minimaal tien tot vijftien heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.