Heerlijk genieten in een hottub

Heerlijk genieten in een hottub

Na een lange werkdag wil je niets liever dan ontspannen en relaxen. Datzelfde geldt voor na het sporten. Lekker relaxen, terwijl je spieren zich kunnen ontspannen, dat is wat jij nodig hebt. Met een hottub haal je deze luxe in huis. Of eigenlijk naar je achtertuin, want deze mooie houten kuip wordt in je achtertuin geplaatst, zodat jij wanneer je maar wilt, van het heerlijke warme water kunt genieten.

Ontspannen

een hottub zorgt ervoor dat je kunt ontspannen. Even weg kunt zijn van de dagelijkse stressmomenten. Het warme water zorgt voor een totale ontspanning van je spieren en het knisperende vuurtje, waarmee de hottub warm gestookt wordt, is hoorbaar op de achtergrond. Hottubs zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn modellen met standaard zitplaatsen, maar ook luxere uitvoeringen waarbij je meer beenruimte hebt en dus nog meer ontspannen kunt zitten in jouw warme bad. Daarnaast zijn er kleinere en grotere modellen. Je kunt in sommige hottubs zelfs met 8 personen plaatsnemen. Ideaal voor een gezellige avond. 

Het hele jaar door

Hottubs zijn het hele jaar door te gebruiken. Je vult de kuip met water en stookt het vuur aan. Binnen één tot twee uur, is het water warm en kun je plaatsnemen in de kuip. Tegenwoordig worden de hottubs voorzien van een kunststof kuip. Kunststof is makkelijker in onderhoud dan hout en tijdens een vorstperiode kun je een kunststof kuip prima leeg laten staan. Hout niet, want dat kan gaan werken en dat kan weer leiden tot lekkage. Hoewel de kuip van kunststof is, geeft de hottub je toch het authentieke gevoel. De buitenkant is namelijk wel helemaal afgewerkt van hout.

De hottub nog luxer maken

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar om je hottub helemaal tip top af te werken. Zo zijn er mooie authentieke trapjes verkrijgbaar die perfect aansluiten bij het design van de hottub. Ook kun je speciale bar randen krijgen. Aan de rand van de hottub komt dan een soort blad wat als bar kan dienen. Hier kun je makkelijk je drankjes kwijt en hoef je niet te ver uit het bad te reiken. Vind je stilstaand water wat saai en wil je genieten van een lekkere massage van je spieren na het sporten? Dan is het mogelijk om massagejets en lucht bubbeljets in te bouwen in de hottub. Met deze jets komen je spieren nog meer tot rust. En wil je doorgaan met feesten in de hottub tot in de late uurtjes? Dan is LED-verlichting onmisbaar. Speciale inbouwarmaturen zijn er te koop voor jouw hottub. Zo kun je het zo laat maken als je zelf wilt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.