Herlaadkaart of abonnement? Vergelijk verstandig

Herlaadkaart of abonnement? Vergelijk verstandig

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een abonnement.  Ze vinden dit namelijk veel gemakkelijker dan dat ze los een telefoon moeten kopen en los voor prepaid moeten betalen. Toch zijn er veel voordelen aan een prepaid simkaart. Deze zullen in dit artikel worden besproken. Allereerst kan je namelijk meer hypotheek aanvragen op je huis, heb je geen maandelijkse vaste kosten en zit je nergens aan vast.

Meer hypotheek aanvragen met een herlaadkaart

Een enorm groot voordeel aan een herlaadkaart is dat je meer hypotheek kan aanvragen. Tegenwoordig wordt een telefoonabonnement namelijk gezien als een lening door de overheid. Met een lening kan je veel minder hypotheek aanvragen, dit kan soms wel tienduizenden euro’s schelen. Beetje zonde dus om dan een abonnement te nemen als je van plan ben om binnenkort een huis te gaan kopen.

Geen maandelijkse kosten

Daarnaast heb je met een herlaadkaart geen maandelijkse kosten. Je betaalt namelijk van te voren voor belminuten, sms berichten en internet. Als je dit bedrag opmaakt, kan je simpelweg een nieuwe prepaid simkaart aanschaffen. Je komt dus niet voor maandelijkse kosten te staan en betaalt alleen voor datgene wat je gebruikt.

Je zit nergens aan vast

Bovendien zit je met een prepaid simkaart ook nergens aan vast. Je stopt gewoon met de herlaadkaart, als jij dat wil. Zo is het altijd nog mogelijk om uiteindelijk  wel voor een telefoonabonnement te kiezen of voor een sim only abonnement.

Er zitten dus veel voordelen aan het kiezen voor een prepaid simkaart. Zo kan je meer hypotheek aanvragen, heb je geen maandelijkse kosten en zit je nergens aan vast. Natuurlijk is het wel meer gedoe om steeds weer een simkaart te kopen, maar als je geld wil besparen, is het zeker het overwegen waard om te kiezen voor een prepaid simkaart boven een abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.