Het aanschaffen van condooms

Het aanschaffen van condooms

Veel mensen vinden het lastig om de juiste condooms online te kopen. Dit komt doordat het aanbod enorm is en er geen weet is van de aandachtspunten bij de aanschaf ervan. Er zijn wel een aantal belangrijke punten die aandacht verdienen en wij hopen u op deze gebieden voldoende te informeren en wensen u allereerst veel succes (ook in de slaapkamer).

Een vertrouwelijke aanbieder

Een condoom bestellen is voor veel mensen een gevoelig onderwerp. Dit komt doordat het toch iets is waar mensen zich voor schamen wat natuurlijk helemaal niet nodig is. Tegenwoordig zijn er echter tal van websites op internet waarbij het mogelijk is om geheel anoniem condooms te kopen. Let hierbij wel op het privacy beleid en bekijk of het een brievenbus zending zal zijn. Bij een brievenbus zending hoeft u namelijk niet te tekenen.

Daarnaast moet de aanbieder nog aan een aantal andere criteria voldoen. Zo moet er gelet worden op de prijs van de condooms, maar vooral kwaliteit verdient de aandacht. Het gaat er namelijk om dat deze niet scheuren en een goede pasvorm hebben. Na verloop van tijd en het gebruik van een aantal soorten zult u wel een voorkeur hebben voor een merk.

Ook is het verstandig om reviews te lezen van eerdere klanten en gelet worden op de levertijd van de condooms. Het kan namelijk zomaar zijn dat er een aantal weken gewacht wordt op de condooms. Verre van ideaal natuurlijk.

Naast aanschaf verdient het gebruik ook aandacht

Condooms bestellen is één, maar daarna is het ook zaak om deze op een juiste manier te gebruiken. Zo moet u zorgen dat er altijd wordt gekeken naar de houdbaarheidsdatum en dat het condoom maar één keer wordt gebruikt. Ook is het goed om geen dubbele condoom te dragen, want doordat deze tegen elkaar gaan schuren kan het zo zijn dat tijdens een vrijpartij de condoom gaat scheuren. Zo verliest deze natuurlijk zijn werking.