Het vergelijken van goedkope sim only abonnementen

Het vergelijken van goedkope sim only abonnementen

Dat sim only abonnementen groeien in populariteit, is duidelijk te zien. Men kiest er steeds vaker voor om een abonnement voor hun telefoon af te sluiten, zonder hier een dure telefoon bij te kopen. Vandaag de dag zijn smartphones dan ook zo ontwikkelt dat het niet nodig is om elke 1 of 2 jaar een abonnement met telefoon af te sluiten. Bovendien kiezen velen er voor om liever een telefoon te kopen dan hier voor een lening af te sluiten.

 

Hierdoor zijn sim only abonnementen aantrekkelijk. Toch bestaan er ook binnen sim only abonnementen verschillen in prijzen. 

Goedkoopste sim only abonnementen vergelijken

Ben je op zoek naar het goedkoopste sim only abonnement? Voordat je direct naar het goedkoopste abonnement zoekt, is het verstandig dit af te stemmen op je bundel. Hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s verbruik je normaal gesproken en hoeveel denk je te gaan verbruiken? Stel op basis daarvan een bundel samen. Daarna kun je goedkope sim only abonnementen vergelijken om zo goedkoop mogelijk uit te komen. Maak daarvoor gebruik van onderstaande punten:

 

  • Let goed op de verschillen in prijzen tussen providers
  • De contractduur is van invloed op de prijs
  • Betaal niet onnodig voor een te grote bundel

Verschillen in prijzen tussen providers

Vaak zijn providers die geen eigen mobiele netwerk hebben goedkoper dan providers die dat wel hebben. In Nederland zijn de providers met een eigen mobiele netwerk T-Mobile, Vodafone en KPN. Alle andere providers maken gebruik van het netwerk van deze providers. Vaak zijn de abonnementen van de providers met een eigen netwerk duurder. 

Contractduur en prijs

Het belangrijkste waar je rekening mee dient te houden wanneer het aankomt op contractduur is dat sim only abonnementen met een langere contractduur voordeliger zijn. Sluit je een sim only abonnement van twee jaar af, dan betaal je in de meeste gevallen maandelijks een lager bedrag dan wanneer je hetzelfde abonnement voor één jaar zou afsluiten. Maandelijks opzegbare abonnementen zijn in verhouding het minst voordelig.

Betaal niet onnodig voor grote bundels

Natuurlijk wil je zeker weten dat je voldoende belminuten, sms’jes en data in je abonnement hebt. Het betalen voor een te grote bundel is echter zonde. Waarom een abonnement met onbeperkt bellen nemen als je nooit meer dan 100 minuten per maand belt? Ken je verbruik en kies op basis hiervan je bundel, zodat je goedkoper uitkomt.

Beste sim only voor jouw situatie

Uiteindelijk is het dus van belang om te kiezen voor het beste sim only abonnement in jouw situatie. Als dat voor jou een zo goedkoop mogelijk abonnement betekent, dan kun je dit artikel gebruiken om goedkoop uit te komen (mét een bundel dat bij jouw persoonlijke situatie past). 

 

Voor het kiezen van de beste sim only is het daarom van belang om goed te vergelijken op factoren die voor jou belangrijk zijn (wat dus bijvoorbeeld prijs kan zijn).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.