Hoe breed is de keuze tussen condooms nu eigenlijk?

Hoe breed is de keuze tussen condooms nu eigenlijk?

Wist je dat er tegenwoordig ontzettend veel verschillende soorten condooms bestaan? In het verleden kocht men vaak een standaard condoom bij een drogisterij in de buurt. Tegenwoordig is het gebruikelijker om condooms op het internet te bestellen. Het voordeel hiervan is, dat het bestellen volledig discreet gaat. Anderen weten niet dat je condooms bestelt, evenals dat zij geen idee hebben welk type condoom je besteld hebt. Dit is direct een tweede voordeel van online condooms bestellen: je vindt hier een veel breder aanbod. In dit artikel vertellen we je meer over het vergelijken van condooms.

Verschillende formaten condooms bestellen

Allereerst kun je condooms vergelijken op basis van hun formaat. Het ene condoom is langer, dan het andere. Zorg er altijd voor, dat je de juiste maat condoom bestelt. Zo weet je zeker, dat deze goed om de penis valt. Wanneer het condoom te los zou zitten, zou deze tijdens het hebben van seks af kunnen schuiven. Iets wat je wilt voorkomen! Tegelijkertijd is het ook niet prettig, wanneer een condoom te strak zit. Vaak staat in de productomschrijving van een condoom beschreven, voor welke lengte of omvang van de penis een condoom geschikt is. Je kunt ook besluiten een proefverpakking te kopen.

Dikte en smaak van een condoom

Naast het verschil in formaat van condooms, bestaat er ook een verschil in de dikte en smaak hiervan. Sommige mensen vinden het prettiger om een heel dun condoom te hebben, omdat dit gevoelige punten rond het geslachtsdeel meer zou prikkelen. Houd er hierbij rekening mee, dat het condoom makkelijker scheurt. Het is daarom goed om het condoom te combineren met de pil. Ook verschillen condooms van elkaar op basis van hun smaak. Zeker bij orale seks kan het prettig zijn, wanneer een condoom een smaakje heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.