Hoe kies je de juiste hovenier?

Hoe kies je de juiste hovenier?

Je kent het wel, het is winter geweest veel wind en regen gehaald. Dus de tuin ligt overhoop. De zomer komt eraan dus de tuin moet er weet netjes en verzorgd uitzien. Maar hoe kies je nou de juiste hovenier? Lees het hier!

Maar welke hovenier kan je nou echt vertrouwen? Want je kiest er niet zomaar een. Want het is best prijzig. Dus als het fout gaat en nog een keer het moet laten doen is dit zonde. Het is het beste op het goed te vergelijken en goed de tijd nemen. En niet dat je wil dat iets nu moet gebeuren en dat je er maar eentje uitkiest.

Bij het uitkiezen van een hovenier is het slim om daar de foto’s te kijken op zijn website. Dit is hun portofolio. Kijken of het er netjes uitziet. Recensies lezen over de hovenier of het ook daadwerkelijk zo is. Dit kan op de website, of op Google opzoeken. Ook is het slim om te kijken welke opleiding de hovenier heeft gevolgd. Als je over de site aan het gaan bent kan je ook kijken of de hovenier je garantie geeft. Dit komt zelfverzekerd over. Als je het liever niet zo wil doen, kan je het ook aan je familie waren of die al is eentje hebben ingehuurd hebben en of die goed is. Zo weet je zeker dat deze te vertrouwen is.

Als je er een hebt gevonden probeer dan altijd duidelijk te maken wat voor budget je hebt. Voordat er misverstanden ontstaan. Als die bezig is met de tuin aanleggen dan is het ook belangrijk dat je akkoord geeft op wat voor planten hij besteld. Want sommige planten gaan niet zo lang mee.

Door ons aanbevolen hoveniers is Groenrijkhoveniers. Hun zijn gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.