Hoe kies jij de juiste outfit voor een feest?

Hoe kies jij de juiste outfit voor een feest?

Is het seizoen van feestjes weer begonnen? Dan is het natuurlijk belangrijk om je garderobe weer aan te vullen. Maak wat plek in je kledingkast voor nieuwe outfits. Denk hier aan een Hippie kleding pak. Het komt altijd van pas. Je hoeft niet te wachten tot het weer carnaval is. Je kunt het ook op een themafeest aan gaan doen. Een leuke barbecue is ook een geschikt moment om eens gek te doen. Ook is het natuurlijk mogelijk om het aan te doen naar een festival. Hoe gekker hoe beter! We weten zeker, dat je er geen spijt van krijgt als je een setje koopt. Laten we je nog een paar kledingtips geven voor de verschillende feestjes.

De juiste outfit voor het tuinfeest

Wanneer je een tuinfeest hebt is het goed om er gewoon lekker casual uit te zien. Smart casual is nog beter. Kies voor een goede jeans, een trendy overhemd en je bent er al helemaal klaar voor. Voor de dames is een mooie jurk perfect. Is het wat kouder dan kan een jeans en topje ook. Voor de heren kan er dan nog een colbert overheen om het af te maken. Houd je kleren schoon en geniet van die warme zwoele zomeravonden in ons land. Heerlijk! Party time.

Een bruiloft vieren

Het is geweldig om naar een bruiloft te gaan van goede vrienden of van familie. Het is nu natuurlijk tijd om te stralen. Het moet allemaal stijlvol en mooi zijn en anders casual chic. Het zijn combinaties waar de meeste mensen jaloers van worden en waar je zelf volop van kunt genieten. Het is goed om een set overhemden te hebben welke je zo aan kunt doen. Voor de dames is het natuurlijk geweldig om een mooie galajurk te hebben. Weet wel, dat je niet het centrum van de aandacht bent op de bruiloft. Toch?

Een kantoorfeestje

Tja! Hier is het gewoon lekker casual en jezelf wezen. Het is goed om een strakke polo aan te doen en een nette spijkerbroek. Het is goed om er net wat netter uit te zien dan op een normale werkdag. Het is leuk om een overhemd met print aan te doen, de zomerse kleuren te laten stralen en om te genieten van het mooie weer. Voor de dames is het belangrijk om een casual nette look te hebben. Maak je collega’s niet helemaal gek.

Een beach party

Het is natuurlijk heerlijk om aan het strand te genieten van een barbeque, een paar vuurkorven, goede muziek en een lekker glas drinken in de hand. Het is heerlijk om de zomeravonden zo door te brengen. Het is natuurlijk belangrijk om luchtige kleding aan te hebben. Tijdens de echte zomeravonden is het niet eens nodig om een warme trui mee te nemen. Het is voldoende om met een t-shirt en korte broek het feest te vieren. Misschien een goede zwembroek erbij om een frisse duik te nemen? Of wordt het een skinny dip?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.