Huurauto nu ook bereikbaar voor startende ondernemers

Huurauto nu ook bereikbaar voor startende ondernemers

Er is moed voor nodig om een eigen onderneming te beginnen. Het vergt wilskracht en doorzettingsvermogen. Vaak als je net met je eigen zaak bent begonnen is een personenauto of bestelauto huren kostbaar en soms zelfs onmogelijk. Zeker in de huidige tijd is het lastig om een bedrijfswagen te huren. Toch worden er mogelijkheden geboden voor deze startende ondernemers.

Beginnend werkkapitaal
Het beginnen van je eigen onderneming kost veel tijd en energie. Het werkkapitaal dat wordt opgebouwd moet zo goed mogelijk geïnvesteerd worden. Dit maakt onder meer een auto huren voor de zaak moeilijk. Veel gehuurde auto’s hebben namelijk een hoge borgsom. Als startende ondernemen wil je het werkkapitaal liever voor andere zaken gebruiken. Toch zijn er autoverhuur bedrijven, waaronder Europcar, die de mogelijkheid bieden om borggarantie af te sluiten. Dit kost je maximaal 18 euro per maand. Dit maakt een auto huren voor nieuwe ondernemers makkelijker en ook betaalbaar.

Wat kost een huurauto voor startende ondernemers?

Als startende ondernemer is het niet altijd mogelijk om veel eisen te stellen aan de wagen. Niet ieder autoverhuurbedrijf beschikt namelijk over een ruim assortiment voor de startende doelgroep. Dit kan echter wel per bedrijf verschillen. De prijzen van een huurauto kunnen ook sterk variëren tussen de 17 tot en met 35 euro per dag. Uiteindelijk moet je als starter een verhuurbedrijf kiezen die het beste bij jou persoonlijke situatie past.

Voorwaarden huurauto
Om in aanmerking te komen voor een huurauto gelden er bij ieder autoverhuurbedrijf enkele regels.  Zo kun je vaak een zakelijke auto huren als je minder dan 1 jaar geleden je bedrijf bij de KVK hebt ingeschreven. Ook moet je meestal minstens 12 maanden in bezit zijn van een rijbewijs B en dien je 23 jaar of ouder zijn om in aanmerking te komen voor een huurauto.

Voldoe jij aan deze voorwaarden? Dan kun je een huurauto uitzoeken! Het is hierbij belangrijk om te vermelden dat de huurauto de eerste keer minimaal een maand aaneengesloten gehuurd moet worden. Daarna kun je de auto naar keuze zo kort of lang huren als je zelf wilt. Of je nou een zakelijke afspraak hebt staan, een congres bij moet wonen of spullen voor de zaak moet vervoeren, het kan allemaal!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.