Import auto´s vergelijken

Import auto´s vergelijken

Bent u al tijden op zoek naar een goede tweedehands auto ter vervanging van je huidige voertuig? Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een auto te importeren. In veel gevallen kan hiermee geld bespaard worden ten opzichte van het kopen van een tweedehands voertuig in Nederland. We leggen graag uit hoe het in zijn werk gaat en of u zelf een auto kunt importeren of u hierbij het beste een bedrijf kunt inschakelen.

Zelf een auto importeren of een bedrijf inhuren

Er zijn twee mogelijkheden wanneer u ervoor kiest om een import auto uit Duitsland te halen. U kunt dit traject zelf doorlopen of ervoor kiezen om een specialistisch bedrijf in te huren die vaker met dit bijltje gehakt heeft. Uiteraard kost dit wel een beetje maar het bespaart u ook een hoop tijd en moeite.

 

Hoe werkt het?

Hoewel het niet moeilijk is om een auto te importeren zijn er wel enkele stappen die u moet doorlopen. En een specialist die dit vaker heeft gedaan kan het daarom sneller en beter regelen voor u. Allereerst gaan we natuurlijk op zoek naar een auto die u kunt kopen. We raden aan om alleen bij autobedrijven in Duitsland te kopen. Dan heeft u meer zekerheid dan wanneer u bij een particulier koopt. Na de aankoop moet het transport plaatsvinden, u kunt de auto echter niet naar Nederland rijden omdat deze eerst door de RDW goedgekeurd moet worden. Nadat dit gebeurd is en de belasting in de vorm van BPM is betaald kunt u de weg op met het geïmporteerde voertuig.

De specialist in auto-import

Via de link in dit artikel komt u uit bij een specialist op het gebied van auto-import. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het importeren van voertuigen uit Duitsland. Via de handige calculator op de website kunt u direct kijken hoeveel BPM u moet afdragen. En daaruit kunt u afleiden of het interessant is om het voertuig uit Duitsland te importeren. Wilt u meer informatie of een aanvraag indienen, neem dan gerust contact op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *