Julianatoren: een pretpark speciaal voor kinderen

Julianatoren: een pretpark speciaal voor kinderen

Julianatoren is een kinderpretpark in de buurt van Apeldoorn. Met meer dan 60 attracties shows en andere evenementen is een dag in dit park een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Pretpark Julianatoren is speciaal voor kinderen tot en met 11 à 12 jaar. Het is vooral een leuk park voor jongere kinderen, omdat ze vanaf jongs af aan met begeleiding al in de attracties mogen. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven op o.a. glijbanen en trampolines.
Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf in je eigen achtertuin een speelparadijs te maken voor je kids. Zo kan je bijvoorbeeld een Salta trampoline aanschaffen tegen een zeer voordelige prijs!

Attracties in Julianatoren

In Juliantoren vind je geen achtbanen met enorme snelheden en een looping, of attracties met een vrije val. Het park is vooral voor jongere kinderen bedoeld en daar zijn de attracties dan ook vooral op ingericht. Voor de wat oudere kinderen zijn er wel iets “stoerdere” attracties, zoals de Tollende Hoed en de grote Muizenschommel en ook is er een achtbaan Jul’s Rollerscates. Als je een mooi uitzicht wil van het park kun je een bezoek brengen aan het Reuzenrad of aan de bekende Prins Juliana Toren. Deze toren is bekend omdat het park er naar vernoemd is en is inmiddels zelfs een Rijksmonument geworden. In de toren vind je vele lachspiegels en na een flinke klim, van 121 treden, heb je wederom een prachtig uitzicht.

Zoals eerder gezegd is er ook gedacht aan de jonge kinderen van rond de 4 jaar. Voor deze kleintjes zijn er daarom ook verschillende attracties ingericht zoals Jul’s Stones of de Paardenbaan.

Bekende TV-karakters in het park

In het park zijn niet alleen attracties maar ook hebben de kinderen de kans om hun bekende TV-figuren te ontmoeten zoals Fred Flinstone, Pebbles en Dino. In het park kun je ze ontmoeten, een knuffel geven en een mooie foto maken met je favorieten. Niet alleen kun je ze ontmoeten, ook zijn er dagelijks meerdere shows om te bekijken.

Horeca en eetgelegenheden

In het park vind je ook verschillende restaurantjes en tentjes om lekker wat te eten. Voor een kleine snack kun je bijvoorbeeld terecht voor een suikerspin bij het Suikerspinhuisje en voor de grotere trek kun je een frietje eten bij Dino’s Cafetaria. Daarnaast zijn er nog meer restaurants en kraampjes om bijvoorbeeld te genieten van wafels en poffertjes.

Kijk ook eens of er voor julianatoren korting beschikbaar is, dat scheelt een hoop entree.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.