Kosten besparen door piepschuim afval scheiden

Kosten besparen door piepschuim afval scheiden

Piepschuim afval

Binnen een bedrijf komen vaak veel verschillende stromen afval vrij waaronder restafval, papier/karton, folie en piepschuim. Piepschuim, ook wel EPS genoemd, is vaak een lastige afvalstroom waarvan veel mensen niet weten hoe ze deze moeten verwerken. Piepschuim afval is heel goed te recyclen en daardoor een hele voordelige afvalstroom. Daarnaast is het ook beter om piepschuim niet rond te laten slingeren, aangezien het bij foute inzameling makkelijk de natuur ingaat door de kleine korrels.

Piepschuim bij welk afval

Voor veel mensen is het onduidelijk bij welke soort afval piepschuim afgevoerd kan worden. Bedrijven hebben in de meeste gevallen geen aparte inzameling van piepschuim en doen het om deze reden gewoon bij het restafval in. Dit is zonde, aangezien piepschuim goed te recyclen is en restafval rechtstreeks de verbrandingsoven in gaat. 

Geld besparen door gescheiden inzamelen piepschuim

Door piepschuim gescheiden in te zamelen kan er veel geld bespaard worden op de afvalkosten. Restafval containers zijn de duurste containers  om te verwerken en piepschuim neemt veel ruimte in in de restcontainer. Door piepschuim in een piepschuimzak in te zamelen bespaar je kosten op je restafval. Bekijk direct wat Virol voor jouw piepschuim afval kan betekenen om een kostenbesparing te realiseren die wel kan oplopen tot 70%!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.