Kun je geld besparen bij het online kopen van sloten?

Kun je geld besparen bij het online kopen van sloten?

Hoe kun je op commerciële sloten geld besparen? Het antwoord zou ‘hard onderhandelen’ kunnen zijn. Maar dan is er een aanzienlijk verschil tussen de goedkope prijs en het kopen van ijzerwaren van hoge kwaliteit tegen de juiste prijs. Twee zekere manieren om de juiste veiligheidssloten voor deuren te kopen, is door te weten wat je nodig hebt en vervolgens de juiste winkel te vinden. Het is natuurlijk beter om de uiteindelijke beslissing aan de architect of het bouwbedrijf over te laten, maar toch kun jij voor korting zorgen en veel geld besparen.

Doel

Het kiezen van het juiste soort slot is het startpunt voor besparingen. Is het misschien niet in prijs, maar op de lange termijn zou je geen reparatie- of vervangingskosten hoeven te maken. Er zijn verschillende modellen commerciële sloten, die voor verschillende doeleinden bedoeld zijn. Stel dat je verantwoordelijk bent voor een ziekenhuis. Je wilt dat de sloten gemakkelijk te openen en te sluiten zijn om het de patiënten en het verplegend personeel makkelijk te maken. ‘Duw-trek’ vergrendelingen en sloten voor het gebruik in het ziekenhuis zorgen voor veel gemak.

Je zou voor scholen en plaatsen waar onbedoelde vergrendeling van binnenuit moet worden voorkomen, nachtschoten nodig hebben, die alleen van buitenaf vergrendeld kunnen worden, maar nooit van binnenuit. Bekijk de insteekmodellen met één of twee cilinders eens.

De controle van de toegang tussen openbare en privéruimtes zou kunnen worden bereikt zonder omslachtige automatisering, maar met ‘slimme’ kaarten of sleutels. Omdat de beveiliging hier geen groot probleem is, is een eenvoudig te gebruiken drukknopvergrendeling waarschijnlijk het beste. Je kunt de slotcombinatie binnen enkele seconden wijzigen zonder het slot van de deur te hoeven halen.

In feite wordt het verhaal van commerciële sloten spannender naarmate men er meer over leert; online catalogi geven veel informatie over commerciële sloten.

De juiste bron

We weten allemaal dat de prijzen voor dezelfde merken in verschillende winkels kunnen verschillen en commerciële sloten zijn hierop geen uitzondering. Online winkels voor ijzerwaren verkopen nationaal en kopen dus sloten in grote aantallen van de fabrikanten in. Ze gebruiken de koopkracht om over volumekortingen te kunnen onderhandelen.

Bulk is het toverwoord

Je zou nog een stap kunnen zetten. Voor commerciële gebouwen zijn deursloten voor beveiliging en universele sloten in grote hoeveelheden nodig. Online winkels bieden extra kortingen op de meeste soorten sloten. Stel bijvoorbeeld dat je 20 of meer vergrendelingen voor een ziekenhuis bestelt, dan biedt de online winkel zeker minimaal $ 20 korting op een slot dat ongeveer $ 185 kost.

Een beetje vergelijkend online winkelen kan aanzienlijke besparingen op commerciële sloten opleveren.

Koop sloten van een betrouwbare slotenmaker, neem vandaag nog contact met Lock Secure op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.