Leuke gadgets voor de kerst

Leuke gadgets voor de kerst

Een perfect cadeau vinden voor de jarige. Dat is een opgave die niet altijd even gemakkelijk is. Met deze gadgets komt u gegarandeerd aanzetten met een origineel kerstcadeau. Van muziek tot wijnliefhebbers.

Originele kledingstukken bedrukken

Om een glimlach op iemands gezicht te krijgen is dit cadeau perfect als geschenk. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om een diverse kledingstukken te bedrukken, niet enkel tassen en t-shirts, maar ook onderbroeken. Dit geschenk is ideaal als je even niet meer weet wat je aan je geliefde kan geven. Bekijk hier alle bedrukte onderbroeken.

 

Roll Up Piano

De Roll Up piano is ideaal voor een muziekliefhebber die niet veel ruimte heeft. Je kan de piano oprollen en is dus makkelijk op te bergen in huis. Er is een mogelijkheid om boxjes op aan te sluiten of een headset te gebruiken. Wil je een gespeeld liedje opnemen? Dan is dat ook mogelijk.

Roll Up Drum Kit

Een normaal drumstel past al snel niet in je huis dan is de De Roll Up Drum Kit ideaal als u toch wil drummen. Er zijn 9 verschillende drumpads, 2 voetpendalen en drumsticks bij geleverd. Nu kan u ook heel gemakkelijk je drumstel mee nemen naar vrienden of verjaardagen.

Luxe 4-delige wijnset

Dit product is echt een aanwinst voor de wijn- en schaakliefhebber. In deze wijnset zitten de volgende accessoires: een thermometer, een druppelvanger en een sommeliermes. En als kers op de taart een schaakspel. De verpakking is van hout met op de deksel een schaakbord.

Pin Art Spijkerbed

De Pin Art Spijkerbed is ideaal cadeau voor de kunstliefhebber. U kan uw eigen 3D kunst maken. De ijzeren pinnetjes zijn in te drukken zodat je gemakkelijk een  eigen kunstwerk kan maken. De Pin Art is niet alleen een leuk kunstwerkje maar ook een eyecatcher in uw interieur.

Led boom

Een leuke accessoires om je kamer mee op te leuken. Ideaal voor mensen die geen tijd hebben om voor planten te verzorgen. Nu heb je toch een leuke boom en er zitten lampjes in de takken. U kunt de takken zelf buigen naar hoe u het mooi vind.

Lader plus digitale wekkerradio

Een wekker met een hip design die ook meteen uw telefoons en tablets oplaadt.  De wekker bevat ook nog eens een bluetooth speaker. U kan dus door middel van bluetooth muziek afspelen. Een wekker wat ideaal is voor een gadget liefhebber.