Noord-Holland: particuliere vakantiehuisjes

Noord-Holland: particuliere vakantiehuisjes

Als het gaat om de verhuur van uw particuliere vakantiehuisje in Noord-Holland wilt u natuurlijk een betrouwbare partner waar u een goed gevoel bij heeft. Kies in deze regio voor I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust (kantoor in Sint Maartenszee) als uw verhuur partner. I-projekt heeft jarenlange ervaring in het vak en weet precies hoe het er in deze regio aan toe gaat. Het aanbod bestaat uit vakantiewoningen in onder andere Callantsoog, Sint Maartenszee, Julianadorp, Groote Keeten en Petten. Het is niet voor niets dat vele vakantiegangers elk jaar weer terugkomen naar deze plek voor een heerlijke (rustige) vakantie aan de Noord-Hollandse kustlijn.  

Verhuur uitbesteden zodat u zelf geen zorgen meer heeft

Wanneer u een particulier vakantiehuisje in Noord Holland bezit kan het natuurlijk zo zijn dat u hier zelf een aantal weken per jaar vakantie viert, maar veelal toch in uw andere huis bent. Om deze reden is het slim om eens te denken aan een professionele partij die de verhuur voor u uit handen kan nemen zodat de vakantiewoning optimaal benut kan worden. De verhuur is echt een grote klus, waarschijnlijk groter dan u in eerste instantie denkt. Er moet aan veel gedacht worden waaronder:

  • Marketing en promotie
  • Online vindbaarheid (SEO)
  • Beheer aanvragen
  • Betalingen
  • Sleuteloverdracht
  • Schoonmaak
  • Opstellen van verhuurcontracten
  • Klein technisch onderhoud

Een professioneel bedrijf heeft hier alle prioriteit en aandacht voor. Een betrouwbare partij met veel ervaring is dan ook een super keuze. U hoeft zelf niet meer te denken aan al deze elementen en weet dat uw particuliere vakantiehuisje in Noord Holland in goede handen is. Dat klinkt toch heerlijk?

Over I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust

Het aanbod vakantiewoningen van I-projekt ligt volledig langs de lange bekende kustlijn van Noord Holland. I-projekt is al ruim 20 jaar actief in deze branche. Als verhuur en bemiddelexpert staan ze bekend om snelheid, duidelijkheid en sterke expertise. Het matchen van vraag en aanbod kunnen ze als geen ander. Daarnaast houden ze van persoonlijk contact met alle huiseigenaren en korte lijnen. In het contract worden duidelijke afspraken gemaakt over de te verhuren periode. Zo kunt u namelijk aangeven wanneer u zelf gebruik wilt maken van uw vakantieadresje. De charme van de natuur, de rust, en het strand maakt Noord-Holland een aantrekkelijke vakantielocatie. Het is helemaal niet nodig om hier uren voor in de auto te zitten, als alles wat uw hartje begeert gewoon in eigen land te vinden is! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.