Online boodschappen vergelijken biedt uitkomst

Online boodschappen vergelijken biedt uitkomst

Dagelijks doen Nederlanders voor tientallen miljoenen euro’s boodschappen. Het zou dan toch leuk zijn als je daar wat op kunt besparen. In dit artikel gaan we niet zozeer in op het besparen op losse boodschappen maar juist op twee nieuwe innovaties in deze markt. Maaltijdservices en de Maaltijdboxen. Misschien ben jij al wel bekend met HelloFresh, Albert Heijn of Marley spoon? Of ken je de maaltijd-butler al? Lees hieronder verder als jij ook graag meer wilt weten over manieren waarop je tijd kunt besparen en dagelijks meer leuke dingen kunt doen zonder bezig te hoeven zijn met de boodschappen.

Een Maaltijdservice

Voor ouderen of gezinnen met kinderen is het soms lastig om maaltijden te koken. Altijd maar bedenken wat je wilt eten en dan alles in de supermarkt kopen kost veel tijd. Waarom geen maaltijdleverancier proberen die verse maaltijden aan huis levert? Je kunt via maaltijdbutler.nl een maaltijdservice vergelijken en zo bekijken welke bij jou past. Kies je voor een biologische, vegetarische of juist extra voedzame maaltijden? Deze kant-en-klaar maaltijden hoef je alleen maar in de magnetron te leggen en klaar ben je. Binnen 5 minuten een complete maaltijd op tafel door jouw eigen maaltijdservice.

Een Maaltijdbox

Wil je juist iets meer smaak en vitamines? Kies dan voor het koken van maaltijden met een foodbox. De krat, Le box, HelloFresh, Beebox, Willem & Drees, en natuurlijk Marley spoon. Zomaar een aantal voorbeelden van aanbieders van zo’n maaltijdbox. Voor nieuwe klanten zijn er altijd aantrekkelijke kortingen te verkrijgen. €10 op een nieuwe box bij AH bijvoorbeeld en zelfs €25 korting bij Marley Spoon. Bekijk alle kortingscodes op maaltijdbox.net en ervaar deze week nog het gemak van de foodbox. Je krijg alle ingredienten inclusief recepten en instrucites in een box aan huis geleverd!

Barbecue pakket laten bezorgen

Een andere keuze, voor de warme zomermaanden, is het laten bezorgen van een barbecue menu. Je hoeft dan geen lange tijden in de keuken het voorbereidingswerk te doen. Het enige wat je vooraf hoeft te doen is zorgen dat de barbecue aan staat en het vlees er direct op komt. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor? Bekijk de mogelijkheden voor een barbecue aan huis.

Tips of meer informatie?
Heb jij zelf nog tips over het besparen van geld of tijd in relatie tot boodschappen doen? Bestel jij al boodschappen online? Laat jij al kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen? Reageert dan onder dit artikel. Deel je ervaringen met ons en de andere lezers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.