Ontdek de voordelen van een iTunes kaart

Ontdek de voordelen van een iTunes kaart

Je bent een muziekgenieter, speel graag games of luistert ontspannen naar een luisterboek. Met iTunes kan dit altijd en overal. Je iTunes tegoed waardeer je eenvoudig op met een iTunes kaart, ook als je onderweg bent. Heb je geen tegoed meer, dan koop je een code bij de benzinepomp of op het treinstation en je kan weer uren vooruit. Nog makkelijker is de code online te kopen. Je ontvangt vervolgens binnen een minuut een e-mail en alle muziek, films en boeken staan weer tot je beschikking.

De mogelijkheden van iTunes

Met iTunes beheer je je collectie muziek, boeken, games, films en andere content op je iPhone. Deze content heb je gekocht met je iTunes kaart. Met één druk op de knop koop je je favoriete film. Vervolgens categoriseer je je films heel handig onder het juiste tabblad in iTunes en heb je altijd een geschikte film bij de hand voor een gezellige filmavond. Boeken vind je in je digitale boekenkast. Ze zijn gesynchroniseerd met je telefoon, maar ook met je tablet wat het lezen een stuk fijner maakt. Je beheert je aangekochte apps in iTunes en zet ze op je iPhone als je ze nodig hebt. Zo bespaar je heel wat geheugenruimte.

Geef een iTunes kaart cadeau

Inspiratie vinden voor een cadeau is niet altijd even makkelijk. Veel mensen hebben alles al en je wil niet met de geijkte bos bloemen aankomen of met een cadeau dat uiteindelijk in de kast verdwijnt. Met een iTunes cadeaukaart maak je iedereen blij en het is meteen te verzilveren. De ontvanger logt eenvoudig in op zijn account en voert de ontvangen code in. Het tegoed koop je in verschillende waarden tussen de 15 euro en 100 euro. Je maakt het cadeau dus zo groot of zo klein als je zelf wilt. Natuurlijk hoef je een iTunes kaart niet aan een ander cadeau te geven. Er is niks mis mee om jezelf ook eens te verwennen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.