Op zoek naar een Sim Only abonnement?

Op zoek naar een Sim Only abonnement?

Er zijn heel veel providers voor sim only. Daarom maar het vergelijken van sim only abonnementen vrij moeilijk. Maar toch zijn er een enkele tips om het wat eenvoudiger te maken om zo de beste keuze te maken.

Misschien het belangrijkste deel. Dat is dat je bij jezelf na gaat hoeveel je belt en hoeveel data je werkelijk gebruikt. Als je al een abonnement beschikt dan zou je het overzicht er even bij kunnen leggen van de laatste maanden van wat je nou verbruikt. Dan kan je goed het gemiddelde eruit halen en dan het gemiddelde zien van je bel minuten en data. De gegevens kan je makkelijk invoeren op simonlycheck.nl

Heb je al een abonnement bij een andere provider maar je bent niet te vrede dan kan je altijd nog overstappen. Maar dan moet je wel goed kijken met je contract of dit kan. Heb je al een abonnement maar je wilt hebt verlengen. Heb je zelf een telefoon? Dan kan je kiezen voor een sim only abonnement. Dit zal ik doen als je telefoon nog goed functioneert. Want dit is een hele besparing. Vergelijk verschillende providers aan de hand van jouw oude abonnement en kijken wat goedkoper is. Want je kan altijd het contract nog verlengen en vergelijken is gratis.  Als je een goed abonnement hebt gezien moet je nadenken over het contract ‘s duur. Je hebt 1 jaar of 2 jaar. Soms kan het een aanbieding zijn bij 1 jaar. Dan is dat natuurlijk het goedkoopste.

Waarom nou vergelijken? Het is de simpelste manier van geld besparen. Binnen enkele seconde heb je een overzicht van mogelijkheden en voorwaarden. Het vergelijken van sim only is gratis en kan jou honderden euro’s per jaar besparen. En je hoeft ook niet veder op zoek naar andere want als je de beste keuze hebt gemaakt dan kan je hem verlengen of overstappen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.