Overhemden strijkvrij. Ze bestaan echt.

Overhemden strijkvrij. Ze bestaan echt.

Overhemden strijkvrij? Ja, het klinkt als een onwerkelijke droom, maar het is vandaag de dag realiteit. Overhemden die strijkvrij zijn vandaag de dag in talloze hoeveelheden te vinden, in elke kleur, formaat, pasvorm en stijl. Gedurende de dag zijn blijven de overhemden strijkvrij, maar ook na het wassen, uithangen en drogen blijven de overhemden ongekreukeld, rimpelvrij en kreukvrij. Klinkt als een droom voor iedere man, alleen is deze droom te koop.

Overhemden personaliseren: laten bedrukken

Welk type overhemd het beste bij jou past ligt ook aan het doel van je overhemd. Ga je deze bijvoorbeeld dragen als dagelijkse kleding, voor het uitgaan of fungeert het als bedrijfskleding? In het laatste geval kan je ervoor kiezen om het overhemd in de style van het bedrijf te laten bedrukken, dit wordt voornamelijk veel gedaan bij horeca gelegenheden. Een gepersonaliseerde overhemd is goed voor het teamgevoel en voor de uitstraling tegenover de klant.

Overhemden strijkvrij: de voordelen

Overhemden die strijkvrij zijn bieden een hoop voordelen. Ben jij nog niet overtuigd van de overtuigende pluspunten van overhemden die strijkvrij zijn? Nadat je dit hebt gelezen, wil je niets anders in jouw garderobe dan overhemden strijkvrij.

Overhemden strijkvrij bieden gebruiksgemak

Overhemden strijkvrij, het klinkt al in het woord. Deze overhemden hoef je niet te strijken. Laat die strijkbout maar in de kast en plan dat ‘strijk uur’ maar in voor een relax uurtje. Overhemden strijkvrij zijn de magnetronmaaltijden van de supermarkt en de elektrische tandenborstel  van de tandarts. Overhemden strijkvrij bieden gebruiksgemak, eenvoudigheid en geen gedoe.

 

Overhemden strijkvrij blijven strijkvrij

Gedurende de dag zijn blijven de overhemden strijkvrij. Er komt geen rimpel of kreuk in.  Wat je ook doet, elk moment blijven de overhemden strijkvrij. Ideaal voor de mannen die veel reizen op geen zin hebben om te strijken (wie wel?).

Als je op vakantie gaat is het fijn als overhemden strijkvrij blijven. Je hoeft dan niet nog je vrije uurtjes te gaan besteden aan het strijken van overhemden.

 

Overhemden strijkvrij: wassen en drogen

Om te zorgen dat de overhemden strijkvrij blijven, moet je de overhemden op niet meer dan 40 graden Celsius wassen. Het te warm wassen van strijkvrije overhemden, leidt ertoe dat de overhemden het strijkvrije karakter verliezen.

 

Na het wassen van de non-iron overhemden, moet je deze direct en netjes ophangen op een kledinghanger. Vermijd de droger.

 

Overhemden strijkvrij: strijken

Ondanks dat de overhemden strijkvrij zijn, kan het zijn dat u toch de overhemden wilt bewerken met de strijkbout. Let dan goed op wat voor overhemd je hebt. Sommige strijkvrije shirts mag je strijken, andere overhemden  juist weer niet. Om te weten of je overhemden strijkvrij zijn en in hoeverre ze je wel of niet mag strijken, kan je het waslabel in het shirt controleren.

 

Het strijken van overhemden die strijkvrij zijn is toch niet het allerbeste. Dat de overhemden strijkvrij zijn, komt door de behandeling met een soort coating. Door het strijken verdwijnt deze coating van het overhemd, en kan de strijkvrije kwaliteit niet meer gegarandeerd worden.

 

Overhemden strijkvrij: de merken

Er zijn veel verschillende merken van de strijkvrije overhemden. Zoals Eterna, Eton, Olymp Luxor, Ledub, John Miller, Seidensticker Spledensto en Profuomo. Elk merk heeft weer z’n eigen strijkvrije karakter eigenschappen. Zo worden de Eton overhemden strijkvrij en kreukvrij wanneer je deze gewoon draagt, door de lichaamstemperatuur en zijn de Profuomo overhemden meer makkelijk te strijken dan dat het echt strijkvrije overhemden zijn.

 

Optimaal genieten van meer uurtjes vrij in de week? Ga dan voor de overhemden strijkvrij.