Prijzen van een loodgieter kunnen enorm verschillen

Prijzen van een loodgieter kunnen enorm verschillen

Uit een recent verschenen onderzoek kan geconcludeerd worden dat de prijzen van loodgieters onderling sterk verschillen. Waar u bij de ene loodgieter een paar tientjes betaalt voor het uitvoeren van een simpele klus, zijn die kosten bij een andere loodgieter soms vele malen hoger. Enerzijds komt dit door een verschil in het uurloon van loodgieters, anderzijds ontstaat het verschil doordat sommige loodgieters veel langer over het uitvoeren van klussen doen dan hoogstnoodzakelijk is. Zo lopen de kosten voor het inschakelen van een loodgieter al snel op! Wij raden u, net als een loodgietersbedrijf uit Alkmaar, aan om vooraf verschillende loodgieters met elkaar te vergelijken.

Verschillende loodgieters online vergelijken

Er zijn meerdere websites waarop u loodgieters onderling met elkaar kunt vergelijken. Denk hierbij niet alleen aan de kosten die een loodgieter voor het uitvoeren van bepaalde klussen rekent, maar ook aan de expertise die zij hebben met deze klussen. Soms blijkt een loodgieter veel minder vaardig te zijn, dan hij of zij op voorhand doet vermoeden. Het is fijn als u dit vooraf al opgemaakt had uit de recensies van andere consumenten.

 

Houd er rekening mee dat de recensies over een loodgieter niet altijd even betrouwbaar zijn. Zo komt het regelmatig voor dat loodgieters zelf recensies aan hun profiel toevoegen, om positiever naar voren te komen. Kies dus altijd voor een loodgieter met een groot aantal recensies.

Informeer bij vrienden en familieleden uit uw buurt

Er is niets betrouwbaarder dan de ervaring en het advies van een familielid of vriend uit de buurt. Wellicht hebben zij in het verleden ook al eens hulp van een loodgieter in moeten schakelen, waardoor zij u meer kunnen vertellen over de betrouwbaarheid en kosten van een specifiek loodgietersbedrijf.

 

Kiest u er toch voor om een loodgietersbedrijf via een website in te schakelen? Spreek dan vooraf altijd een prijs af voor de uit te voeren klus!