Relatiegeschenken voor elke branche

Relatiegeschenken voor elke branche

van het jaar weer in zicht komt beginnen de meeste ondernemers nu al met het zoeken naar een passend geschenk. Strandstoelen, pennen, drinkflessen, notitieboekjes, noem ze maar op. Het kan tegenwoordig niet gek genoeg meer. Maar hoe zorg je er nou voor dat het geschenk wat jij kiest ook daadwerkelijk warm in ontvangst genomen wordt? En misschien nog belangrijk, dat het ook echt gebruikt gaat worden. In dit artikel geven we je voor een aantal branches tips zodat jij dit jaar punten scoort bij jouw relaties!

Zakenrelaties in de zorg

Laten we beginnen bij de zorg. Mensen die werkzaam zijn in de zorg staan bekend om hun werkmentaliteit en doorzettingsvermogen. Zij verdienen dus wel één of zelfs meerdere relatiegeschenken. Een geschikt relatiegeschenk voor iemand in de zorg zou dus bijvoorbeeld een persoonlijke verzorging-product zijn. Denk bijvoorbeeld aan een libbenbalsem, make-up spiegel of een EHBO-setje.

Een ander voorbeeld van een zeer populair relatiegeschenk voor de zorg is de Dopper drinkfles. Zusters bijvoorbeeld maken lange dagen en zijn enorm druk, waardoor water drinken nog wel eens vergeten wordt. De Dopper drinkfles is herbruikbaar en vaatwasser bestendig, altijd een fles water bij de hand dus! Om er een persoonlijk cadeau van te maken kan je er voor kiezen om de Dopper te bedrukken met tekst, zoals een persoonlijke boodschap of naam.

IT branche

Voor mensen in de IT branche is het relatief makkelijk om een relatiegeschenk te vinden. Een groot deel van hen hebben namelijk één gemeenschappelijke interesse: technologische ontwikkelingen. De nieuwste gadgets en snufjes worden op de voet gevolgd. Gelukkig zijn er erg veel relatiegeschenken in deze categorie. Denk bijvoorbeeld aan een powerbank op zonne-energie , waterdichte bluetooth speaker of een uitgebreid weerstation die ook luchtvochtigheid e.d. meet.

De zakelijke sector

Soms kan het best lastig zijn om een bedrijf in een bepaalde branche of sector te plaatsen. Dit maakt het voor het kiezen van een relatiegeschenk ook niet makkelijker. Denk je tenminste. Gelukkig is niks minder waar! Voor het gemak noemen we het even de zakelijke sector. Zij spenderen veel tijd op kantoor en zitten eigenlijk continu achter hun bureau. Een geschikt relatiegeschenk zou iets zijn wat dit werk makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan een schrijfmap met een rekenmachine, memoblok houder met pen of pen met touchscreen mogelijkheid. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.