Stempelkussens

Stempelkussens

Stempelkussens voor gewone en specifieke toepassingen

Als u aan een stempelkussen denkt, denkt u waarschijnlijk aan een inktkussen met blauwe, zwarte of ook wel rode inkt. Dit zijn inderdaad de meeste gekende en ook meest gebruikte stempelkussen kleuren. Maar er bestaan nog veel meer inktkussens, zowel voor gewone als voor meer specifieke toepassingen. Als u een inktkussen online koopt, ga dan goed kijken bij de specificaties van het stempelkussen. Daar vindt u bijvoorbeeld informatie over het soort inkt waarvoor het kussen bestemd is, hoeveel inkt u er mag in aanbrengen en uiteraard ook de afmetingen.

 

Diverse soorten inkten, diverse soorten kussens

Als het om inkten en stempelkussens met kleuren gaat, bestaat er een zeer groot aanbod. U kiest bijvoorbeeld voor een ongedrenkt kussen en brengt zelf de inkt aan. Of u kiest voor een kussen mét inkt. Wat de inkt betreft, kiest u bijvoorbeeld een inktkussen dat voor alle types van inkt is bestemd. Of u kiest een kussen dat speciaal is ontworpen voor sneldrogende inkten. Deze wordt gebruikt op zeer gladde oppervlakken. Denk hierbij maar aan glas, kunststof of metaal. Heeft u inkt op waterbasis of gebruikt u inkt op basis van water, olie en alcohol? Ook hiervoor zijn speciaal ontworpen inktkussens te verkrijgen. Zelfs voor zegellak en dekkende pigment stempelinkt voor op licht/donker papier vindt u in het aanbod van inktkussens. En misschien is ook de vorm van het kussen voor u belangrijk. Daarom kunt u ook kiezen tussen bijvoorbeeld ronde of rechthoekige inktkussens.

 

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

U gebruikt uw stempel waarschijnlijk dagdagelijks of op zijn minst heel vaak. En het daarbij horende kussen krijgt soms heel wat te verduren. Daarom kiest u best een inktkussen van een gerenommeerd merk. Hoe langer u met uw inktkussen kunt doen, hoe beter voor uw budget en voor het milieu. Kies daarom voor kwaliteit, kies daarom voor de firma Kantoorstempels. Weet u niet goed welk kussen te kopen of heeft u nog twijfels over bepaalde inkten? Vraag dan gerust raad aan de verkoper. Hij zal u bijstaan om de juiste keuze te maken.

 

Brandstempels: laat een mooi herkenbaar brandmerk na op leer, hout of voedsel. 

Brandstempels hebben als doel, voedsel, leer of hout te brandmerken. Een brandstempel geeft een professionele uitstraling aan producten. Wanneer men bijvoorbeeld een eigen horecazaak heeft en de gerechten er nog smakelijker eruit wil laten zien.  Maar ook bij houten meubels of voor andere lederen zitbanken is het handig en aan te raden dit soort stempels aan te schaffen. Het zorgt namelijk voor een authentieke uitstraling van uw producten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.