Vakanties vergelijken: bespaar in 2018!

Vakanties vergelijken: bespaar in 2018!

In de eerste maanden van het jaar worden er een hoop vakanties geboekt voor de zomer later dat jaar. Veel mensen willen zo goedkoop mogelijk op vakantie en vergelijken aanbieders van accommodaties, vliegtickets en bijvoorbeeld excursies. Dat kost altijd veel tijd omdat het aanbod enorm is. Gelukkig kun je veel tijd besparen als je weten waar je het beste terecht kunt voor scherpe aanbiedingen of vaste lage prijzen. Een aanbieder als D-reizen vergelijkt voor consumenten tientallen aanbieders en biedt de beste prijzen op de website en in de winkels aan. Zij deelden wat tips met ons.

Kies voor een vergelijkingssite

Misschien heb je het al eens ervaren: het gevoel als je droomvakantie aan je neus voorbij gaat omdat je niet snel genoeg hebt geboekt. Aanbieders hebben vaak maar een beperkt aantal plaatsen en als die weg zijn, is het weg of wordt de prijs hoger. Kijk dus vooral op websites die vakanties van diverse aanbieders vergelijken. Je hebt dan meer kans dat jouw droomvakantie er nog tussen staat voor een voordelige prijs!

Maak gebruik van speciale aanbiedingen

Als je echt wilt besparen op je vakantie boek je zo vroeg mogelijk. Je kunt dan vaak nog profiteren van vroegboekkortingen. In het begin van het jaar gaan vakantieaanbieders ook stunten met prijzen, omdat het een populaire tijd is om vakanties te boeken. Als je liever wat later boekt kun je ook gaan voor een lastminute. Dan heb je een zeer complete vakantie voor zeer weinig geld!

De bovenstaande tip geldt natuurlijk ook voor weekendjes weg! Schrijf je bijvoorbeeld in voor kortingswebsites zoals D-deals. Je krijgt dan de beste deals in je inbox, zodat je altijd op de hoogte bent van voordelige uitjes en weekendjes weg. Ideaal als je flexibel bent in reisdata of bestemming.

Vergelijk complete vakanties

Bij veel aanbieders kun je kiezen voor een complete vakantie met vlucht, transfers en accommodaties. Het is echter ook goed om te vergelijken wat het kost als je alle zaken los van elkaar boekt. Misschien kun je dan wel flink besparen op de vliegtickets of de accommodatie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.