Vergelijk warmtepompen

Vergelijk warmtepompen

Een warmtepomp wordt tegenwoordig vaak gebruikt bij het verwarmen van een huis. Het gebruik van een warmtepomp heeft veel voordelen in vergelijking met de traditionele manier. Met een warmtepomp kun je het huis namelijk duurzaam verwarmen. Een bedrijf dat goede pompen aanbiedt is Techneco. Techneco is een specialist op het gebied van warmtepompen. Zo kun je onder andere een hybride pomp, Loria lucht/water warmtepomp, Aquatop water warmtepomp of een Robur gasabsorptiewarmtepomp online kopen.

De werking van een warmtepomp
Een warmtepomp vangt in principe warmte op uit de omgeving. Hierdoor is het een duurzame manier van verwarmen. Deze hitte kan gehaald worden uit de grond, lucht of grondwater. Op deze manier vervuil je het milieu niet en doe je iets terug voor de natuur. Het beste is om de gewone gasketel te vervangen door een warmtepomp. Op deze manier ben je erg duurzaam bezig.

Bespaar geld
Naast dat warmtepompen erg goed voor het milieu zijn, kun je er ook nog eens veel geld mee besparen. De gasrekening is ieder jaar weer hoger dan verwacht. Zeker wanneer de winter koud is geweest, is de kans groot dat de rekening dit laat zien. Een warmtepomp kan een uitkomst bieden. Hoewel het een investering is om een warmtepomp aan te schaffen en te installeren, zijn er op de lange termijn veel voordelen. Daarnaast kun je een subsidie krijgen die de kosten deels vergoeden. De overheid erkent de voordelen van warmtepompen voor het milieu. Daardoor wordt de verkoop gestimuleerd. Op het moment dat u een particuliere subsidie wil aanvragen, is het belangrijk dat u de aanvraag binnen 3 maanden indient.

Nu is het waarschijnlijk lastig in te schatten hoe hoog deze subsidies zijn. Als je de Elga Hybride warmtepomp koopt krijg je een subsidie van ongeveer 1700 euro. Dit kan oplopen tot 3300 euro als je ervoor kiest om de Toros Vision comiwarmtepomp te installeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.