Vergelijken van de Parkeermogelijkheden bij Luchthavens

Vergelijken van de Parkeermogelijkheden bij Luchthavens

Parkeren bij een luchthaven

Ga jij op reis met het vliegtuig? Dan zal je vast en zeker al meerdere vergelijkingswebsites bezocht hebben. Deze websites zijn er tegenwoordig namelijk in overvloed. Zo kan je vliegtickets vergelijken, accommodaties vergelijken, totaalpakket reizen vergelijken, en nog veel meer! Een onderdeel van het boeken van een reis die vaak vergeten of uitgesteld wordt is het regelen van een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek. Wat nou als wij je vertellen dat je ook het parkeeraanbod rondom luchthavens eenvoudig kan vergelijken? Via online vergelijkings- en boekingsplatform Vliegen en Parkeren kan je het parkeeraanbod bij Brussel Airport en Charleroi Airport vergelijken. Daarnaast is het ook mogelijk het aanbod bij Nederlandse, Duitse en zelfs Franse luchthavens te vergelijken. Na het vergelijkingsproces kan je direct je gewenste parkeerplaats reserveren en zo ben je direct klaar. 

De Parkeermogelijkheden bij Luchthavens

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je auto bij een luchthaven te parkeren. Allereerst is er een onderscheid te maken tussen de officiĆ«le parkeermogelijkheden, die in het beheer van de luchthaven zelf zijn, en de alternatieve parkeeraanbieders die allen private ondernemingen zijn. Er zijn daarbij vier verschillende parkeervormen te beschrijven, namelijk shuttle parkeren, valet parkeren, taxi parkeren en parkeren op loopafstand. De tarieven van de parkeerplaats zijn doorgaans gebaseerd op de aanwezige faillieten van de parkeerplaatsen en de parkeervorm. Parkeren op loopafstand en valet parkeren zijn doorgaans de duurste parkeeropties omdat je direct bij de luchthaven parkeert en zo van optimaal gemak geniet. De shuttle- en taxi parkeerplaatsen liggen nabij de luchthaven, omdat je verder weg parkeert en dus een langere reistijd heeft betaal je minder. Waar je ook voor kiest, een Brussel Airport parking of een Charleroi Airport parking, je vindt hoe dan ook je gewenste parkeerplaats via Vliegen en Parkeren. 

Het Vergelijkings- en Reserveringsproces

Het vergelijken en reserveren gaat zeer eenvoudig in zijn werking. Selecteer de luchthaven van vertrek, de reisdata, de aankomst- en vertrektijden en het beschikbare aanbod wordt direct getoond. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, dit is ook mogelijk op basis van reistijd en beoordeling. Daarnaast is het getoonde aanbod te filteren op basis van de parkeervorm, sleutelbehoud en elektrisch laden. Zo vindt je hoe dan ook eenvoudig je gewenste parkeren Charleroi Airport of parkeren Brussel Airport parkeerplaats. Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je direct reserveren. Na het maken van een reservering ontvang je bevestiging via de mail waarop alle contactgegevens, jouw persoonlijke gegevens en een beschrijving van het parkeerproces staan vermeld. Kijk zelf op de website en kom erachter hoeveel jij kan besparen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.