Verschillen van een e-sigaret, waar moet je op letten?

Verschillen van een e-sigaret, waar moet je op letten?

De e-sigaret is verkrijgbaar is allerlei soorten en maten. Zo heb je een hoop verschillende soorten smaken, groottes, voltage, het aantal componenten, soort vulling, levensduur en ga zo maar door. Wanneer je een beginnende damper bent zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we dit artikel opgesteld met de meest voorkomende kenmerken en verschillen en vooral waar je op moet letten als je een e-sigaret gaat kopen.

Cartridge of e-liquid

e-sigaretten werken heel simpel, ze werken namelijk met cartridges of je moet ze bijvullen met een e-liquid. Maar wat is nou het verschil? Bij een cartridge heb je een vaste hoeveelheid vloeistof die verdampt wanneer je je e-sigaret gebruikt. Zodra deze leeg is gooi je hem weg en stop je er een nieuwe in, bij e-liquids moet je deze handmatig bijvullen zodra deze leeg zijn. De e-liquids zijn verkrijgbaar in kleine flesjes waarmee je de e-sigaretten makkelijk kunt bijvullen, er is een enorme keus aan smaken.

Wegwerp e-sigaretten

Je kunt tegenwoordig handige starterkits kopen met alles er op en er aan. Met alles er op en er aan bedoelen we ook echt alles, je krijgt namelijk het volgende erbij: verwisselbare cartridges, gratis e-liquids, reserve onderdelen en een mooie opberghoes. Naast een starterskit en normale e-sigaretten kun je ook wegwerp e-sigaretten kopen. Deze gooi je in zijn geheel weg wanneer deze op is. De wegwerp variant is natuurlijk ook in verschillende smaken verkrijgbaar.

Diverse maten

Er zijn natuurlijk ook een hoop verschillende formaten. Zo heb je varianten die kleiner zijn dan een normale sigaret en varianten die net zo groot als een Havana-sigaar. De wegwerp sigaret is de kleinste uitvoering, deze lijkt het meeste op de normale sigaret.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.