Verschillende soorten muurdecoratie

Verschillende soorten muurdecoratie

Er zijn verschillende manieren om de uitstraling van ruimtes te verbeteren. De vloer en muur hebben vaak een grote invloed op deze uitstraling! Als je een ruimte binnenstapt kun je immers niet om de muur heen. Reden genoeg om voldoende aandacht te besteden aan de decoratie van de muur. In dit artikel zetten we verschillende soorten muurdecoratie voor je op een rijtje. Dit kan het vergelijken van de muurdecoratie voor in je eigen woning makkelijker maken. Heb jij al een beeld bij de decoratie die goed past bij de rest van het interieur in huis?

Kies voor muurstickers op je muren

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het gebruik van muurstickers. De muurstickers hebben het voordeel, dat ze heel eenvoudig te bevestigen en weer te verwijderen zijn. Daar waar je bij verf vaak eerst voor een laag witte verf moet zorgen, voordat je een nieuwe kleur aan kunt brengen. Dit kost zodoende veel meer tijd! Daarbij is verf relatief duur in vergelijking met muurstickers. Op internet vind je verschillende aanbieders van muurstickers. Wist je dat het zelfs mogelijk is, om je eigen muurstickers te ontwerpen? Zo kies je voor een muursticker die volledig op je persoonlijke voorkeuren aansluit. Naar wat voor muurstickers zoek jij?

Voorzie je muren van leuke accessoires

Naast de mogelijkheid om je muur van een muursticker, een laagje verf of een behangetje te voorzien, kun je deze ook decoreren met verschillende accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een mooie klok aan de wand, of versier de muur met een of meerdere hanglampen. Met name de klok kan een heuse eyecatcher zijn in je interieur! Bij gasten zal de klok direct in het oog springen, waardoor een oude kast of een rommelig hoekje minder snel opvalt.

 

Tip: bezoek een kringloopwinkel om goedkope accessoires te kopen. In een kringloopwinkel worden leuke en kwalitatief goede accessoires aangeboden voor een lage prijs!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.