Verschillende soorten zonneweringen

Verschillende soorten zonneweringen

Als je nadenk over het aanschaffen van zonwering kun je gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Voor je woning zijn er diverse soorten zonwering die je kunt laten plaatsen. Het is wel belangrijk dat je goed kijkt naar welke zonwering het beste bij jouw wensen en behoeften past en welke matcht met de rest van het interieur. De zonwering moet natuurlijk een aanvulling zijn op de rest van je huis en tuin en mag geen storende factor zijn. Wij hebben een aantal zonweringen op een rijtje gezet die geschikt zijn voor het plaatsen bij woningen.

Luxe pergola zonwering

Met een pergola zonwering zit je overdekt onder een dakscherm. Het is een goed alternatief voor een partytent of een platdak omdat het flexibel is en ook ingeklapt kan worden op het moment dat je er geen gebruik van maakt. Deze zonwering kun je eventueel ook uitbreiden met wanden zodat je ook geen last hebt van de wind.

Vrijstaande zonwering palet

Een vrijstaande zonwering palet is een mooi en luxe alternatief voor een parasol. Dit is ideaal voor als je op hele zonnige dagen bang bent dat je verbrand en toch wilt genieten van je tuin. Het is een zonnescherm op één poot die 335 graden draaibaar is, waardoor je hem niet hoeft te verplaatsen en toch altijd lekker in de schaduw kan zitten.

Screens zonwering

Screens zonneweringen zijn ideaal voor veranda’s. Ze komen verticaal naar beneden waardoor je meer privacy hebt en waardoor je ook op hele warme dagen gebruik kunt maken van je veranda. Daarnaast hebben screens ook nog het voordeel dat ze in de winter extra warmte binnenhouden. En op het moment dat je er geen gebruik van maakt kun je deze ook gewoon inklappen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het aanleggen van screens zonneweringen je kunt je hierover laten adviseren door een specialist en vervolgens een zonwering op maat laten maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.