Vervoer van en naar Schiphol

Vervoer van en naar Schiphol

Bent u op vakantie geweest of moet u nog op vakantie? Dan raden wij u aan om vooraf al uw vervoer van en naar de luchthaven te regelen. Er zijn een aantal mogelijkheden op het gebied van vervoer en wij zullen een aantal adviezen geven rondom het regelen hiervan. Wij hopen u hierover voldoende te informeren, zodat u weet welke manier het best bij u past.

Eigen vervoer

U heeft natuurlijk altijd de mogelijkheid om ervoor te kiezen om met uw eigen auto naar de luchthaven gezien. Dit is natuurlijk lekker, want zo kan u alles zelf bepalen en bent u nergens afhankelijk van. U moet echter wel rekening houden met hoge parkeerkosten rondom Schiphol en vaak is dan een andere optie een stuk voordeliger.

Wanneer u er toch voor kiest om zelf met de auto te gaan, kunt u verschillende Schiphol parkeerplekken met elkaar vergelijken om zodoende tot de beste prijs te komen. Vaak wordt de auto opgehaald bij de vertrekhal en deze staat weer klaar als u uit de aankomsthal zal stappen.

Taxi bestellen

Een andere mogelijkheid om van en naar Schiphol te reizen is met een taxi. Er zijn speciale taxibedrijven die zich richten op het vervoeren van vakantiegangers. Woont u in Utrecht? Dan kunt u makkelijk een taxi Utrecht – Schiphol bestellen. U moet rekening houden met het aantal passagiers die meereizen en dus ook het soort taxi wat besteld moet worden. Zorg ervoor dat u deze ruim van te voren regelt, want het kan in de zomermaanden nogal druk zijn.

Openbaar vervoer

Ook kunt u reizen met het openbaar vervoer. U moet hier echter rekening houden met eventuele storingen. Ook zult u naar het lokale treinstation moeten komen en met koffers is dat lang niet zo gemakkelijk. Wij raden u aan om hier goed over na te denken en uw alternatieven te bekijken.