Voordelen van het hebben van een whiteboard

Voordelen van het hebben van een whiteboard

Een whiteboard heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat de geschreven tekst gemakkelijk verwijderd kan worden. Hierna kan er nieuwe tekst op geschreven worden. Vooral voor trainingen zijn ze zeer geschikt. Het is ook mogelijk om snel een correctie aan te brengen. Het is ideaal. 

In huis of op kantoor

Het is handig om een whiteboard te gebruiken als een manier om een todo lijst te delen met de rest van het team. Ook voor het brainstormen van nieuwe idee├źn is het erg geschikt. In huis worden ook whiteboards gebruikt. Het gaat hier om het schema van de week bij een gezin of om samen een boodschappenlijstje te maken. Het is ideaal om nadat de week voorbij is het allemaal weg te vegen en weer opnieuw te starten. 

Een rooster op het werk

Op het werk wordt een whiteboard ook gebruikt om de roosters mee in te delen. Iedereen kan zo zien wanneer hij of zij moet werken en wanneer niet. Natuurlijk gaat het hier wel om een bedrijf met wisselende tijden. 

De nadelen 

Naast de vele voordelen zijn er ook een paar nadelen. Zo kan bij het gebruiken van een verkeerde stift het hele bord verpest worden. Hetzelfde geldt wanneer men het bord op een verkeerde manier schoonmaakt. De laag waarop geschreven wordt is dan aangetast. Het is dan niet meer mogelijk om het geschrevene met de whiteboardstift weg te halen. Hierdoor wordt het een vieze bende en zal het whiteboard eigenlijk niet meer gebruikt kunnen worden. Het is dus belangrijk om hier op te letten. 

Een goed whiteboard kopen 

De whiteboards zijn er in vele verschillende maten en afmetingen. Kijk welke behoefte er is. Moet het een whiteboard zijn wat ook gemakkelijk verplaatst kan worden? Dan is het goed om een whiteboard op wielen te kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.