Waar kan je het beste een zakelijk pakket versturen?

Waar kan je het beste een zakelijk pakket versturen?

Als je een zakelijk pakket versturen kan je hiervoor gebruik maken van verschillende aanbieders. Maar uiteraard wil je het pakket zo voordelig mogelijk verzenden. Als je alle aanbieders stuk voor stuk gaat vergelijken, dan ben je wel even bezig, zeker gezien het feit dat de voorwaarden voor ieder pakket kunnen verschillen. Dit is namelijk voor het grootste deel afhankelijk van de omvang en het gewicht, maar soms ook van de aantallen en/of de bestemming. Gelukkig kun je terecht op het platform van KeenDelivery, waar op basis van jouw zending gekeken wordt naar de beste en voordeligste partij om deze mee te laten verzenden. Bovendien kunnen je verzendlabels via de site worden aangemaakt en dat is wel zo gemakkelijk. Dus ook als je een zakelijk pakket gaat versturen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Hoe te handelen voor je een  zakelijk pakket gaat versturen?

Een zakelijk pakket versturen is op zich niet zo heel moeilijk. Wat vooral belangrijk is, is dat je ervoor zorgt dat de artikelen die je gaat versturen goed beschermd zijn. Maar hoe doe je dat? Voor breekbare spullen is het aan te raden dat je deze eerst in noppenfolie pakt. Dit zorgt voor optimale bescherming. Bovendien moet je er voor zorgen dat de doos niet al te groot is. Hoe groter het pakket, hoe meer verzendkosten je immers betaald. Mocht er toch nog ruimte over zijn in de doos, dan vul je deze op met lucht gevulde plastic units of chips, zodat je producten niet kunnen gaan schuiven. Hierdoor voorkom je beschadigingen tijdens het verzenden. Daarnaast is het mogelijk om meteen een verzendlabel aan te maken op de site, hetgeen tijdbesparend werkt. Voor grote zendingen met verschillende adressen is dit helemaal gemakkelijk. 

Hoe verzend je een zakelijk pakket?

Als je er klaar voor bent om een zakelijk pakket te versturen begin je op de website van KeenDelivery. Allereerst die je je aan te melden op dit platform, zodat je van alle diensten gebruik kan maken. Als je dat gedaan hebt kies je vervolgens voor “services” en vervolgens voor “een zakelijk pakket versturen”. Afhankelijk van het soort pakket, de afmetingen, het gewicht en de bestemming wordt de partij geselecteerd die het meest geschikt en het meest voordelig is om jouw zending te verzenden. Bovendien kunnen zij je op alle manieren van dienst zijn als je een keer een pakket hebt, dat niet aan de standaardafmetingen voldoet of een zending die met spoed naar een bepaalde locatie moet worden gebracht. Door de samenwerking met een aantal grote partijen is er altijd wel een oplossing voor hetgeen jij wil verzenden. Of je nu een zakelijk pakket wil versturen, of een volledige pallet, via dit platform regel je het allemaal. Afhankelijk van het soort zending en jouw wensen kan het tijdens het transport verzekerd zijn. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om bij aankomst van je zending door de ontvanger te laten tekenen voor ontvangst, zodat je zeker weet dat deze goed is aangekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.