Waar vindt jouw volgende vergadering plaats?

Waar vindt jouw volgende vergadering plaats?

Natuurlijk in de meest bruisende stad van nederland! Maar hoe toereikend ook, niet iedere plek is hier geschikt voor. We helpen jou de perfecte vergaderlocatie in Amsterdam te vinden.

Althans, we hebben daar wel enkele ideeën over. Er zijn namelijk verschillende zaken om bij stil te staan wanneer je een zaal gaat boeken waar jij met je collega’s en/of een andere partij gaat zitten om een nieuwe koers uit te stippelen of de huidige bij te stellen. Dus ga gerust je gang en zoek een paar prachtige plekken bij elkaar waar je maar wat graag enkele uurtjes door wilt brengen om de nabije en/of zelfs verre toekomst van jouw onderneming te bepalen. Wees hier streng in, want de uitkomst van de bespreking kan mede door de zaal in kwestie worden beïnvloed.

Indrukwekkend

Niet alleen jouw verhaal, ook het pand waarin je dat vertelt. Wie al niet optimistisch gestemd is over de vergadering die plaats gaat vinden, moet dat wel worden zodra hij of zij het pand nadert waar de zaal gelegen is die jij hebt gehuurd. En niet alleen de gevel maar ook het interieur draagt daar een steentje aan bij. Oh, en het uitzicht niet te vergeten. Dat mag niet afleiden maar ook zeker niet storen. Het interieur mag eveneens de aandacht niet opeisen door bijvoorbeeld heel druk en/of contrastrijk te zijn. Ja ja, het is een behoorlijke balans!

Gastenlijst

Iedereen die de moeite neemt om met je mee te vergaderen moet comfortabel kunnen zitten. Maar hierbij speelt niet alleen het meubilair een belangrijke rol, ook de opstelling en de capaciteit van de zaal. Die moet groot genoeg zijn om iedereen een plek te kunnen geven. Ook hoort daarbij de opstelling van tafels en stoelen logisch en toegankelijk te zijn. Is dat op het moment niet het geval? Overleg dan met de beheerders van de zaal of je die voor jouw vergadering aan mag passen. De opstelling dus, niet de beheerders.

Op weg

Wanneer jullie bedrijf gevestigd is in Amsterdam en iedereen van jouw team de stad op zijn of haar duimpje kent, hoef je waarschijnlijk niet al te veel moeite te doen met uitleggen waar iedereen dient te zijn. Dat is even een ander verhaal wanneer je onderneming elders is gesitueerd en/of er mensen van buitenaf komen die Mokum ook niet kunnen dromen. Maar geen paniek, al wat je hoeft te doen is duidelijk het adres aan iedereen doorspelen en desgewenst een routebeschrijving maken en verdelen. Hierin moeten parkeerplaatsen en fietsenstallingen worden vermeld, evenals perrons, haltes en stations voor reizigers met openbaar vervoer.

 

Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.