Waarom zou je kiezen voor een refurbished IPhone?

Waarom zou je kiezen voor een refurbished IPhone?

Het is een begrip dat de afgelopen twee jaar stek is toegenomen. Of het nou gaat om IPhones, IPad’s, Macbooks of zelfs IMacs bijna elke product van Apple word tegenwoordig gerfurbished. Maar wat houdt dat nou precies in , het begrip refurbished?
Refurbished komt er eigenlijk op neer dat er nieuw leven in een oud product geblazen word zodat hij er weer gloed nieuw uitziet en ook zo voelt. Refurbished betekent eigenlijk gewoon opgepoetst. Maar wat doen ze nou eigenlijk als zo een telefoon gerefurbished wordt?
Het begint dat de telefoon word terug gestuurd naar de leverancier door een gebruiker voor wat voor een reden dan ook, omdat bijvoorbeeld de batterij kapot is. Omdat dit bij Apple zo vaak gebeurde zijn ze naar manieren gaan zoeken om hier wat verstandigs mee te doen. Daarom worden deze telefoons op van alles gecheckt , echt op elk klein detail, en dan word die weer zo goed mogelijk hersteld van binnen en van buiten. Vandaar dat er aan refurbished IPhones niet te merken valt dat deze niet net nieuw zijn. Na dat dat allemaal gebeurt is, is deze telefoon weer klaar voor verkoop door een erkende refurbished telefoon verkoper. Daardoor word er ook minder weg gegooid

Wat is nou het voordeel van een refurbished IPhone?

Er zitten erg veel voordelen aan het kopen van een IPhone die weer ‘opgepoetst’ is. Namelijk dat het een hoop geld bespaart als je een IPhone uit de winkel zou kopen. Meestal bijna de helft van de prijs dus dat alleen al is genoeg reden om er serieus over na te denken! Verder krijg je ook alle spullen erbij geleverd die je normaal ook zou krijgen, denk aan originele verpakking, earpods, oplader en boekjes. Een telefoonhoesje krijg je er niet bij, maar die kan je vinden op deze website.  Ook ben je erg duurzaam bezig als je een refurbished telefoon koopt omdat je deze in feiten recyclet en niet laat weg gooien. Genoeg reden dus om na te denken over het kopen van een gerefurbished IPhone!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.