Wat is Bitvavo?

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange met een eigen orderboek en een groot aanbod in cryptovaluta. Bitvavo biedt ook staking diensten aan waardoor je automatisch en passief vergoedingen kunt krijgen over je crypto’s. De systemen van Bitvavo voldoen aan alle internationale veiligheidsstandaarden. Dit betekent dat al je crypto-tegoeden op beveiligde opslaglocaties zijn opgeslagen. Daarnaast is Bitvavo makkelijker in gebruik dan de meeste andere crypto exchanges. Hoog tijd dus om deze exchange van Nederlandse bodem onder de loep te nemen. 

Eenvoudige interface

Bitvavo kan worden beschouwd als de beste crypto app van Nederland. De app heeft twee verschillende interfaces. Een voor beginnende crypto handelaren en een meer geavanceerde interface voor ervaren handelaren met uitgebreide handelsgrafieken en gevisualiseerd orderboek. Bitvavo beschikt daarnaast over een smartphone app voor Android en IOS. Zo kun je altijd en overal bij je crypto’s. Via Ideal kun je direct via de app euro’s op je Bitvavo rekening storten.  

Is Bitvavo betrouwbaar

Bitvavo is erg betrouwbaar. Bitvavo slaat namelijk je crypto op in offline portemonnees. Deze zijn niet verbonden met het internet en daarom niet te hacken. Toch zijn er wel personen die toegang hebben tot deze offline opslaglocatie. Dit betekent dat je niet zelf de controle hebt over je gekochte cryptovaluta. Je kunt het zien als een soort bank. De beveiliging van je tegoeden besteed je dus uit aan dit bedrijf. Wil je weten hoe andere crypto-handelaren de app ervaren? Lees dan de Bitvavo reviews.

Bitvavo wat zijn de kosten?

Het openen van een rekening bij Bitvavo is gratis. De kosten voor het uitvoeren van handelstransactie liggen laag. De commissies liggen tussen de 0,00% en de 0,25%. Alle kosten worden automatisch berekend per transactie en worden voordat je de transactie uitvoert ook getoond. Op dit gebied is Bitvavo transparanter dan veel andere crypto exchanges. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.