Wat je kunt doen als je een onderneming wil (ver)kopen

Wat je kunt doen als je een onderneming wil (ver)kopen

Als je overweegt een bedrijf te kopen, of je wil je eigen bedrijf verkopen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden. Er komen allerlei aspecten bij kijken, waar je waarschijnlijk graag juridische ondersteuning voor wil. Met een ondernemersrecht advocaat kun je advies inwinnen over de valkuilen en kansen van het kopen of verkopen van je bedrijf, met als gevolg dat je beter voorbereid bent en weet wat je kunt verwachten. Bedrijfsovername hulp kan je helpen met stappen in het proces bespreken, ongeacht op welk punt van koop of verkoop je nu eigenlijk bent.

Rechts, Belangenbehartiging, Lex, Advocaat, Jura

Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht

Als ondernemer zul je altijd op termijn met ondernemingsrecht te maken krijgen. Omdat het belang van jou als ondernemer groot is, doe je er goed aan om vanaf het begin een expert in de arm te nemen. Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht is een service die daarbij kan helpen in de eerste stappen. Via een belafspraak kun je de huidige staat van je onderneming bespreken, zonder kosten. Onder ondernemingsrecht vallen verschillende aspecten, zoals contracten, arbeidsrecht, vastgoed, joint ventures, herstructurering en bedrijfsovername. Er moet rekening gehouden worden met allerlei partijen als je ondernemer bent op al deze aspecten. Er is expertise op elk gebied en overal kan advies gegeven worden.

Zakenman, Pak, Toets, Up, Stijlvolle, Elegante, Manager

Advies op maat

Een bedrijfsovername is maatwerk. Er kan gedacht worden aan aandelentransacties, deelnemingen, juridische fusies en splitsingen. Voor iedere optie en alle aspecten dient een op maat gemaakte oplossing gerealiseerd te worden. Investeerders, werknemers en concurrenten kunnen allemaal gegadigden zijn voor de overname van een bedrijf, voor uiteenlopende redenen. Bedrijfsovernamehulp helpt met het overwegen van alle aspecten op een laagdrempelige en transparante wijze. Zowel door mee te denken voor de (ver)koop, als via begeleiding in vervolgstappen.

Anoniem en transparant

Er kan een advocaat ingeschakeld worden om alles juridisch vast te leggen omtrent de overname. De kennisbank biedt veel wijsheid voor belangrijke aspecten bij een overname. Tot slot is het mogelijk om in een korte afspraak de belangrijkste aandachtspunten voor jouw specifieke koop of verkoop door te nemen. Het advies en de hulp kan zonder prijs te geven om welk bedrijf het precies gaat. Het team van bedrijfsovernamehulp beschikt over genoeg expertise en gaat te werk zonder dat er veel papierwerk bij komt kijken. Op toegankelijke wijze kunnen zij jou ondersteunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.